Başkan Kara geleneği bozmadı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.04.2024 - 14:07, Güncelleme: 22.04.2024 - 14:07
 

Başkan Kara geleneği bozmadı

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneğini devam ettirdi. Başkan Kara, makamını 5. sınıf öğrencileri Emre Kılınç ve Buğlem Can'a devretti.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi makam aracıyla okullarından alınan öğrenciler, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tarafından makam odasında karşılandı. Emre Kılınç ve Buğlem Can makamı devraldıktan sonra Başkan Kara'ya teşekkür ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Öğrencilere ziyaretleri sürecinde 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Şükrü Özdemir ile Müdür Yardımcısı İlknur Halefoğlu eşlik etti. Manavgat Belediyesi başkan yardımcıları Gülsüm Özer, Mehmet Engin Tüter ve Mustafa Öztürk de makamda hazır bulundu. Geleneksel hale gelen koltuk devir teslimi neşeli anlara sahne oldu. Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tarafından öğrencilere hediyeler verildi. Öğrenciler Emre Kılınç, Buğlem Can ve Okul Müdürü Şükrü Özdemir de Kara'ya, kara kalem Atatürk portresi, çiçek ve Türk bayrağı işlemeli porselen takdim etti. 'BU İMKAN İÇİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM' 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Emre Kılınç, konuşmasına, "Öncelikle bizlere böyle bir imkan verdiği için başkanıma tüm çocuklar adına teşekkür ederim" ifadeleriyle başlarken, istek ve beklentilerini ise "Okulumuzun yanındaki boş arsanın ortaokul öğrencileri için değerlendirilmesini istiyorum. Park alanlarının ve okul bahçemizin düzenlenmesini; resim, müzik, bilişim, teknoloji gibi atölyelerin okula getirilerek etkileşimli bir şekilde ders işlenmesini istiyorum" sözleriyle aktardı. Kılınç, "23 Nisan, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu, Atatürk'ün tüm dünya çocuklara armağan ettiği bir gündür" ifadelerini kullandı. 'ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ MİMARLARIDIR' Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, çocukların geleceğin mimarları olduğunu, onlara en iyi eğitimi vermenin toplum olarak en önemli sorumluluklardan olduğunu söyledi. Başkan Kara, "Dünyada çocuklara bayram armağan eden tek lider olan Ulu Önderimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Gazi Meclisimizin 104'üncü yılına ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. 23 Nisan hepimizin Ulusal Egemenlik Bayramı, egemenliğin millete geçmesinin bir temsilidir. Bu koltuk bütün milletimizin koltuğudur. Bizler hizmet etmek amacıyla geçici olarak bu koltuklara gelen kişileriz. Bugün bu koltuğa temsili olarak oturttuğumuz evlatlarımız bundan 20-25 yıl sonra bu makamlara halkın takdiriyle gelecek evlatlarımızdır. Unutmayalım ki çocuklarımız geleceğimizin mimarlarıdır. Onlara en iyi eğitimi ve imkanları sunmak toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı büyük bir onurla kutluyor, bize bu vatanı armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum" diye konuştu.
Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneğini devam ettirdi. Başkan Kara, makamını 5. sınıf öğrencileri Emre Kılınç ve Buğlem Can'a devretti.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi makam aracıyla okullarından alınan öğrenciler, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tarafından makam odasında karşılandı. Emre Kılınç ve Buğlem Can makamı devraldıktan sonra Başkan Kara'ya teşekkür ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Öğrencilere ziyaretleri sürecinde 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Şükrü Özdemir ile Müdür Yardımcısı İlknur Halefoğlu eşlik etti. Manavgat Belediyesi başkan yardımcıları Gülsüm Özer, Mehmet Engin Tüter ve Mustafa Öztürk de makamda hazır bulundu. Geleneksel hale gelen koltuk devir teslimi neşeli anlara sahne oldu. Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tarafından öğrencilere hediyeler verildi. Öğrenciler Emre Kılınç, Buğlem Can ve Okul Müdürü Şükrü Özdemir de Kara'ya, kara kalem Atatürk portresi, çiçek ve Türk bayrağı işlemeli porselen takdim etti.

'BU İMKAN İÇİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM'

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Emre Kılınç, konuşmasına, "Öncelikle bizlere böyle bir imkan verdiği için başkanıma tüm çocuklar adına teşekkür ederim" ifadeleriyle başlarken, istek ve beklentilerini ise "Okulumuzun yanındaki boş arsanın ortaokul öğrencileri için değerlendirilmesini istiyorum. Park alanlarının ve okul bahçemizin düzenlenmesini; resim, müzik, bilişim, teknoloji gibi atölyelerin okula getirilerek etkileşimli bir şekilde ders işlenmesini istiyorum" sözleriyle aktardı. Kılınç, "23 Nisan, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu, Atatürk'ün tüm dünya çocuklara armağan ettiği bir gündür" ifadelerini kullandı.

'ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ MİMARLARIDIR'

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, çocukların geleceğin mimarları olduğunu, onlara en iyi eğitimi vermenin toplum olarak en önemli sorumluluklardan olduğunu söyledi. Başkan Kara, "Dünyada çocuklara bayram armağan eden tek lider olan Ulu Önderimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Gazi Meclisimizin 104'üncü yılına ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. 23 Nisan hepimizin Ulusal Egemenlik Bayramı, egemenliğin millete geçmesinin bir temsilidir. Bu koltuk bütün milletimizin koltuğudur. Bizler hizmet etmek amacıyla geçici olarak bu koltuklara gelen kişileriz. Bugün bu koltuğa temsili olarak oturttuğumuz evlatlarımız bundan 20-25 yıl sonra bu makamlara halkın takdiriyle gelecek evlatlarımızdır. Unutmayalım ki çocuklarımız geleceğimizin mimarlarıdır. Onlara en iyi eğitimi ve imkanları sunmak toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı büyük bir onurla kutluyor, bize bu vatanı armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.