Başkan, kaskını taktı, yola çıktı

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.08.2019 - 15:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkan, kaskını taktı, yola çıktı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih, 'Arabadan in bisiklete bin' projesi kapsamında bisiklet gruplarıyla birlikte pedal çevirdi

'Köyüm bisiklete biniyor' projesiyle her yıl 7'den 70'e köylü kentli yüzlerce bisiklet severi buluşturan Konyaaltı Belediyesi, yeni bir projeyi hayata geçirdi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bisiklet kullanımını teşvik amacıyla 'Arabadan in bisiklete bin' projesini hayata geçirdiklerini söyledi. 10 KİLOMETRE PEDALLADI Projenin işbirlikçilerinden olan Antalya Bisiklet Festivali Derneği, Perşembe Akşamı Bisikletçileri ve Keyfe Keder Antalya bisiklet grupları ile Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde bir araya gelen Başkan Esen, “Benim de yakından takip ettiğim bisiklet grupları farkındalık oluşturmak için çıktıkları yolda insanların bisikleti ulaşım aracı, sosyalleşme aracı olarak görmelerini sağladılar. Elbette bizler de gelişmiş bir ülkenin çağdaş bir ülkenin insanları olarak bisikletin hem doğaya zarar vermeyen, insan sağlığını önemli ölçüde etkileyen ulaşım aracı olarak görmezden gelemezdik. Bunları da tecrübeli bisiklet gruplarıyla planlamak gerekiyordu. Bizim bisikletçi gruplarıyla 'Köyüm Bisiklete Biniyor' gibi farklı çalışmalarda işbirliğimiz oldu. İdealimiz Antalya'da özellikle Konyaaltı'nda çok fazla risk içermeyen bisiklet yollarıyla bisikletin sağlıklı bir ulaşım aracı olarak kullanılması. Bunun için hep birlikte elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından kaskını takarak bisiklet severlere katılan Başkan Semih Esen, Belediye Hizmet Binası önünden başlayan yaklaşık 10 kilometrelik parkuru pedal çevirerek tamamladı.  
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih, 'Arabadan in bisiklete bin' projesi kapsamında bisiklet gruplarıyla birlikte pedal çevirdi

'Köyüm bisiklete biniyor' projesiyle her yıl 7'den 70'e köylü kentli yüzlerce bisiklet severi buluşturan Konyaaltı Belediyesi, yeni bir projeyi hayata geçirdi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bisiklet kullanımını teşvik amacıyla 'Arabadan in bisiklete bin' projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

10 KİLOMETRE PEDALLADI

Projenin işbirlikçilerinden olan Antalya Bisiklet Festivali Derneği, Perşembe Akşamı Bisikletçileri ve Keyfe Keder Antalya bisiklet grupları ile Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde bir araya gelen Başkan Esen, “Benim de yakından takip ettiğim bisiklet grupları farkındalık oluşturmak için çıktıkları yolda insanların bisikleti ulaşım aracı, sosyalleşme aracı olarak görmelerini sağladılar. Elbette bizler de gelişmiş bir ülkenin çağdaş bir ülkenin insanları olarak bisikletin hem doğaya zarar vermeyen, insan sağlığını önemli ölçüde etkileyen ulaşım aracı olarak görmezden gelemezdik. Bunları da tecrübeli bisiklet gruplarıyla planlamak gerekiyordu. Bizim bisikletçi gruplarıyla 'Köyüm Bisiklete Biniyor' gibi farklı çalışmalarda işbirliğimiz oldu. İdealimiz Antalya'da özellikle Konyaaltı'nda çok fazla risk içermeyen bisiklet yollarıyla bisikletin sağlıklı bir ulaşım aracı olarak kullanılması. Bunun için hep birlikte elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından kaskını takarak bisiklet severlere katılan Başkan Semih Esen, Belediye Hizmet Binası önünden başlayan yaklaşık 10 kilometrelik parkuru pedal çevirerek tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.