Başkan Kocakaya'dan annelere ziyaret

YEREL 10.05.2021 - 10:09, Güncelleme: 10.05.2021 - 10:09
 

Başkan Kocakaya'dan annelere ziyaret

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Anneler Günü dolayısıyla farklı yaşlarda anneleri ziyaret ederek, çiçek ve hediyeler verdi.

haberimizvar.net- Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, tüm ilçede tespit ettikleri farklı yaşlarda 25 anneyi ziyaret etti. Başkan Kocakaya ziyaret ettiği annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Başkan Kocakaya, annelere Demre Belediyesi fidanlığında saksılarda yetiştirilen kadife, farklı renlerde petunya, rozet çiçeği, birer kahve fincanı ve küçük birer el çantası hediye etti. Yaşlı annelerin elini öpen Başkan Kocakaya, Kadir Gecesi dolayısıyla da kadınlara birer Yasin kitabı ve tespih hediye etti. Başkan Kocakaya, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere, bu ülkenin bağımsızlığı, birliği, bölünmez bütünlüğü yolunda can veren tüm şehit annelerimizin, ziyaret ettiğimiz 25 annemiz nezdinde Demreli annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz. Sosyal Hizmet Birimi ekiplerimiz annelerimize çiçek dağıtımına devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle uğrayamadığımız Demreli annelerimiz bizi bağışlasın. Annelerimiz bilsinler ki onlar bir gün değil, yaşamları boyunca umudun, sevginin, merhametin ve kararlılığın adıdır bizler için. Dağıttığımız saksı çiçekleri de üretim merkezinde çalışan hepsi birer anne olan kadın çalışanlarımızın el emeği, göz nurudur" dedi.
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Anneler Günü dolayısıyla farklı yaşlarda anneleri ziyaret ederek, çiçek ve hediyeler verdi.

haberimizvar.net-  Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, tüm ilçede tespit ettikleri farklı yaşlarda 25 anneyi ziyaret etti. Başkan Kocakaya ziyaret ettiği annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Başkan Kocakaya, annelere Demre Belediyesi fidanlığında saksılarda yetiştirilen kadife, farklı renlerde petunya, rozet çiçeği, birer kahve fincanı ve küçük birer el çantası hediye etti. Yaşlı annelerin elini öpen Başkan Kocakaya, Kadir Gecesi dolayısıyla da kadınlara birer Yasin kitabı ve tespih hediye etti.

Başkan Kocakaya, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere, bu ülkenin bağımsızlığı, birliği, bölünmez bütünlüğü yolunda can veren tüm şehit annelerimizin, ziyaret ettiğimiz 25 annemiz nezdinde Demreli annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz. Sosyal Hizmet Birimi ekiplerimiz annelerimize çiçek dağıtımına devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle uğrayamadığımız Demreli annelerimiz bizi bağışlasın. Annelerimiz bilsinler ki onlar bir gün değil, yaşamları boyunca umudun, sevginin, merhametin ve kararlılığın adıdır bizler için. Dağıttığımız saksı çiçekleri de üretim merkezinde çalışan hepsi birer anne olan kadın çalışanlarımızın el emeği, göz nurudur" dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.