Başkan Kolpak güven tazeledi

YEREL 24.01.2023 - 23:29, Güncelleme: 24.01.2023 - 23:29
 

Başkan Kolpak güven tazeledi

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (KONESKOOP) Başkanı Durali Kolpak, göreve yeniden seçilerek güven tazeledi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (KONESKOOP) 21. Olağan Genel Kurulu, Bahtılı’daki Yıldırım Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, ESKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, MHP Kodnyaaltı İlçe Başkanı Taner Takak, oda ve kooperatif başkanları, muhtarlar ve çok sayıda esnaf katıldı. Yapılan oylamanın ardından Durali Kolpak, göreve yeniden seçildi. 220 MİLYON TL KREDİ KULLANDIRDIK Toplantıda konuşan KONESKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Durali Kolpak, “Bildiğiniz gibi 2 yıl süren bir pandemi yaşadık. Pandemi sürecinde esnafımız zor günler yaşadı. Kepenkleri kapatmak zorunda kaldık. Allah’a şükür o kötü günleri kısmen geride bıraktık. 2022 yılında ekonomide yaşanan sıkıntılara rağmen 220 milyon TL kredi kullandırdık. Devletimiz esnafımıza desteği artırdı. Faiz oranlarının düşük olmasının da etkisiyle yoğun bir kredi başvurusu oldu. Bu nedenle zaman zaman kredi kullandırımında gecikmeler yaşandı. Bu durumu anlayışla karşılayıp sabırla bekleyen esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi. BAŞARILI ESNAFLARA SERTİFİKA Genel kurulda, aldığı krediyi amacına uygun kullanarak, yeni işyeri açan, işlerini büyüten, istihdam yaratan ve ekonomiye katkı sağlayan KONESKOOP üyeleri Serpil Dinç, Arzu Koca, Meltem Koptu ve Nazmi Şahin’e “başarı sertifikası” verildi. Toplantının sonunda Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, KONESKOOP’un başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Durali Kolpak’a “takdir belgesi” verdi.
Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (KONESKOOP) Başkanı Durali Kolpak, göreve yeniden seçilerek güven tazeledi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (KONESKOOP) 21. Olağan Genel Kurulu, Bahtılı’daki Yıldırım Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, ESKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, MHP Kodnyaaltı İlçe Başkanı Taner Takak, oda ve kooperatif başkanları, muhtarlar ve çok sayıda esnaf katıldı. Yapılan oylamanın ardından Durali Kolpak, göreve yeniden seçildi.

220 MİLYON TL KREDİ KULLANDIRDIK

Toplantıda konuşan KONESKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Durali Kolpak, “Bildiğiniz gibi 2 yıl süren bir pandemi yaşadık. Pandemi sürecinde esnafımız zor günler yaşadı. Kepenkleri kapatmak zorunda kaldık. Allah’a şükür o kötü günleri kısmen geride bıraktık. 2022 yılında ekonomide yaşanan sıkıntılara rağmen 220 milyon TL kredi kullandırdık. Devletimiz esnafımıza desteği artırdı. Faiz oranlarının düşük olmasının da etkisiyle yoğun bir kredi başvurusu oldu. Bu nedenle zaman zaman kredi kullandırımında gecikmeler yaşandı. Bu durumu anlayışla karşılayıp sabırla bekleyen esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞARILI ESNAFLARA SERTİFİKA

Genel kurulda, aldığı krediyi amacına uygun kullanarak, yeni işyeri açan, işlerini büyüten, istihdam yaratan ve ekonomiye katkı sağlayan KONESKOOP üyeleri Serpil Dinç, Arzu Koca, Meltem Koptu ve Nazmi Şahin’e “başarı sertifikası” verildi. Toplantının sonunda Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, KONESKOOP’un başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Durali Kolpak’a “takdir belgesi” verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.