Başkan: Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

SİYASET 20.03.2024 - 13:51, Güncelleme: 20.03.2024 - 13:51
 

Başkan: Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

Milliyetçi Hareket Partisi 14’üncü Büyük Kurultayı'nda yeniden Merkez Yönetim Kurulu üyesi olan Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, kurultay sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

haberimizvar.net- Milliyetçi Hareket Partisi 14’üncü Büyük Kurultayı'nda yeniden Merkez Yönetim Kurulu üyesi olan Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, kurultay sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. MHP Antalya  Milletvekili Abdurrahman Başkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Omuzlarımıza yüklenen memleket yükünün farkında olarak her zaman olduğu gibi bundan sonrada Liderimizin emrinde sorumluluğumuzun bilincinde hareket edeceğiz” dedi. MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan şunları dedi: "Ülkümüz Ömür Boyu, Candan Öte" şuuruyla bugün gerçekleşen 14. Olağan  Büyük Kurultayımızda 2009 yılından bugüne yürütmekte olduğum MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden şahsımı layık görerek onurlandıran Türk Dünyasının Bilge Lideri Muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Omuzlarımıza yüklenen memleket yükünün farkında olarak her zaman olduğu gibi bundan sonrada Liderimizin emrinde sorumluluğumuzun bilincinde hareket edeceğiz, bu vesileyle kongremizin bir kez daha Ülkemize, Aziz Türk Milletimize ve Camiamıza hayırlara vesile olmasını dilerim. “Ülke için var olduk, Bir Ülküye yar olduk!”
Milliyetçi Hareket Partisi 14’üncü Büyük Kurultayı'nda yeniden Merkez Yönetim Kurulu üyesi olan Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, kurultay sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

haberimizvar.net- Milliyetçi Hareket Partisi 14’üncü Büyük Kurultayı'nda yeniden Merkez Yönetim Kurulu üyesi olan Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, kurultay sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

MHP Antalya  Milletvekili Abdurrahman Başkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Omuzlarımıza yüklenen memleket yükünün farkında olarak her zaman olduğu gibi bundan sonrada Liderimizin emrinde sorumluluğumuzun bilincinde hareket edeceğiz” dedi.

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan şunları dedi:

"Ülkümüz Ömür Boyu, Candan Öte" şuuruyla bugün gerçekleşen 14. Olağan  Büyük Kurultayımızda 2009 yılından bugüne yürütmekte olduğum MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden şahsımı layık görerek onurlandıran Türk Dünyasının Bilge Lideri Muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye şükranlarımı sunuyorum.

Omuzlarımıza yüklenen memleket yükünün farkında olarak her zaman olduğu gibi bundan sonrada Liderimizin emrinde sorumluluğumuzun bilincinde hareket edeceğiz, bu vesileyle kongremizin bir kez daha Ülkemize, Aziz Türk Milletimize ve Camiamıza hayırlara vesile olmasını dilerim.

“Ülke için var olduk, Bir Ülküye yar olduk!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.