Başkan Uysal: Böyle bir şeyi kabul etmiyorum!

SİYASET 18.11.2022 - 12:05, Güncelleme: 18.11.2022 - 12:05
 

Başkan Uysal: Böyle bir şeyi kabul etmiyorum!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Eğer bir şehirde çocuklar okula aç gidiyorsa, yatağa aç giriyorsa, o şehrin bütün zenginliklerini silin. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum” dedi.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, Bucak Eğitim Kalkınma ve Araştırma Vakfı (BEKAV) davetlisi olarak Bucak ve Burdur’da ziyaretlerde bulundu. Bucak’ta ‘Siyaset ve Edebiyat’ konulu etkinlikte konuşan Başkan Uysal, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i de makamında ziyardet etti. BUCAK TEMASLARI Bucak’ta CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay’ın eşlik ettiği Başkan Uysal, ilk olarak Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu tarafından karşılanan Başkan Uysal, geçen aylarda gerçekleşen oda seçimlerinde güven tazeleyen Meçikoğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Ziyarette bölgenin ekonomik durumu hakkında değerlendirmelerde bulunulurken Başkan Uysal’ın ilçedeki ikinci durağı Bucak Ziraat Odası oldu. Başkan Uysal, dünyanın en kaliteli çörek otunun bu bölgede yetiştirildiğini belirterek, “Olan biteni satıp millet görsün diye yol, bina, verimliliği ve geri dönüşü olmayan yerlere sırf oy için savurursan tabii senin çörek otun Rusya’da üretilenden pahalıya mal olur. Elinde kalır” diye konuştu. Başkan Uysal, Türk çiftçisi üretsin nefes alsın, çırpınmasın isteniyorsa farklı bir politikaya ihtiyaç olduğunu belirtti. ÇARŞI VE PAZARIN GÜNDEMİ Bucak’ta CHP ve Millet İttifakını oluşturan İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin ilçe başkanlıklarını da ziyaret eden Başkan Uysal, yaklaşık 66 bin nüfuslu ilçenin çarşını gezdi, ilçe pazarını ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Bucak’ta çarşı ve pazarın gündeminde Türkiye’nin yaşadığı ekonomik sıkıntılar, üreticinin, esnafın ve çiftçinin yaşadığı sorunlar vardı. Başkan Uysal, BEKAV tarafından düzenlenen etkinlikte ise “Eğer bir şehirde çocuklar okula aç gidiyorsa, yatağa aç giriyorsa o şehrin bütün zenginliklerini silin. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum. O şehir bana göre şehir değildir. İnsanların cilalı sokaklarda yaşadığı bir yerleşim merkezidir. Kent değildir. Kimliği yoktur. Şahsiyeti, karakteri yoktur” diye konuştu. Bir kentin karakterinden söz edebilmek için herkesin asgari bir garantiye sahip olması gerektiğini dile getiren Başkan Uysal, “Bunu tanzim edemeyen bir dünya görüşü neyi ifade eder?” diye sordu. Bu bakış açısının aynı zamanda geniş toplum kesimleri tarafından da kabul gördüğünü dile getiren Başkan Uysal, “Aslında bu bize geniş bir imkan sağlıyor. Bu toplum, bütün siyasi partileri ‘Altta kalanın canı çıksın çıkmasın. Büyük balık küçük balığı yutmasın’ demeye, politikalarını, siyaset icra ediş şeklini bu şekilde oluşturmaya ikna edebilir” şeklinde konuştu. Başkan Uysal, konuşmasının ardından Bucaklılar için öykü kitabını imzaladı. BURDUR ZİYARETİ Başkan Uysal, Bucak sonrası il merkezine geçti. Burdur’da da CHP ve İyi Parti il başkanlıklarını ziyaret eden Uysal, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.
Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Eğer bir şehirde çocuklar okula aç gidiyorsa, yatağa aç giriyorsa, o şehrin bütün zenginliklerini silin. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum” dedi.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, Bucak Eğitim Kalkınma ve Araştırma Vakfı (BEKAV) davetlisi olarak Bucak ve Burdur’da ziyaretlerde bulundu. Bucak’ta ‘Siyaset ve Edebiyat’ konulu etkinlikte konuşan Başkan Uysal, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i de makamında ziyardet etti.

BUCAK TEMASLARI

Bucak’ta CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay’ın eşlik ettiği Başkan Uysal, ilk olarak Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu tarafından karşılanan Başkan Uysal, geçen aylarda gerçekleşen oda seçimlerinde güven tazeleyen Meçikoğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Ziyarette bölgenin ekonomik durumu hakkında değerlendirmelerde bulunulurken Başkan Uysal’ın ilçedeki ikinci durağı Bucak Ziraat Odası oldu.

Başkan Uysal, dünyanın en kaliteli çörek otunun bu bölgede yetiştirildiğini belirterek, “Olan biteni satıp millet görsün diye yol, bina, verimliliği ve geri dönüşü olmayan yerlere sırf oy için savurursan tabii senin çörek otun Rusya’da üretilenden pahalıya mal olur. Elinde kalır” diye konuştu. Başkan Uysal, Türk çiftçisi üretsin nefes alsın, çırpınmasın isteniyorsa farklı bir politikaya ihtiyaç olduğunu belirtti.

ÇARŞI VE PAZARIN GÜNDEMİ

Bucak’ta CHP ve Millet İttifakını oluşturan İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin ilçe başkanlıklarını da ziyaret eden Başkan Uysal, yaklaşık 66 bin nüfuslu ilçenin çarşını gezdi, ilçe pazarını ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Bucak’ta çarşı ve pazarın gündeminde Türkiye’nin yaşadığı ekonomik sıkıntılar, üreticinin, esnafın ve çiftçinin yaşadığı sorunlar vardı.

Başkan Uysal, BEKAV tarafından düzenlenen etkinlikte ise “Eğer bir şehirde çocuklar okula aç gidiyorsa, yatağa aç giriyorsa o şehrin bütün zenginliklerini silin. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum. O şehir bana göre şehir değildir. İnsanların cilalı sokaklarda yaşadığı bir yerleşim merkezidir. Kent değildir. Kimliği yoktur. Şahsiyeti, karakteri yoktur” diye konuştu. Bir kentin karakterinden söz edebilmek için herkesin asgari bir garantiye sahip olması gerektiğini dile getiren Başkan Uysal, “Bunu tanzim edemeyen bir dünya görüşü neyi ifade eder?” diye sordu.

Bu bakış açısının aynı zamanda geniş toplum kesimleri tarafından da kabul gördüğünü dile getiren Başkan Uysal, “Aslında bu bize geniş bir imkan sağlıyor. Bu toplum, bütün siyasi partileri ‘Altta kalanın canı çıksın çıkmasın. Büyük balık küçük balığı yutmasın’ demeye, politikalarını, siyaset icra ediş şeklini bu şekilde oluşturmaya ikna edebilir” şeklinde konuştu. Başkan Uysal, konuşmasının ardından Bucaklılar için öykü kitabını imzaladı.

BURDUR ZİYARETİ

Başkan Uysal, Bucak sonrası il merkezine geçti. Burdur’da da CHP ve İyi Parti il başkanlıklarını ziyaret eden Uysal, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.