Başkan Uysal, örgütlerde kan kaybetti!

KULİS 27.08.2023 - 19:07, Güncelleme: 27.08.2023 - 19:19
 

Başkan Uysal, örgütlerde kan kaybetti!

CHP kongre takvimine göre 9 ilçenin yeni başkanı belirlenince siyasi kulislerde, Antalya İl Örgütü’nün etkin ismi belediye başkanı Ümit Uysal’ın kan kaybettiği yorumu yapıldı.

haberimizvar.net- CHP Antalya’da 9 ilçenin kongresi tamamlandı. Aksu’da Kenan Yıldız, Alanya'da Bülent Kandemir, Gazipaşa'da Fahri Oğuz, Döşemealtı’nda Veli Çot, Elmalı’da Şakir Aydın, Korkuteli’nde İsmail Karadeli, Manavgat Oykun Başar, Konyaaltı’nda Demet Meral Gündüz ve Kepez’de Gökhan Ölmez CHP’nin ilçe başkanları oldu. 9 ilçenin sonucuna göre Antalya İl Örgütü’nün her daim şekillenmesinde etkisini hissettiren, parti içi siyasette birlikte hareket ettiği parti yöneticileriyle birlikte çıkardığı her adayın kazanmasını sağlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 9 ilçenin kongre sonuçlarına göre kan kaybetmeye başladı. Gençlik kolları başkanlığının ardından il başkanlığı ve 2 dönem Muratpaşa Belediye Başkanlığı’yla Antalya İl Örgütü’nün en etkin ismi olan Uysal, bugün gerçekleşen iki büyük merkez ilçede kaybeden Konyaaltı’nda Ayhan Zor’u, Kepez’de ise Zeki Doğan’ı desteklemişti. Diğer ilçelerde de, Uysal’ın etkisinin olmaması dikkat çekerken, yaşananlar siyasi kulislerde CHP Antalya’da yeni dönemin başlangıcı olarak kabul ediliyor.
CHP kongre takvimine göre 9 ilçenin yeni başkanı belirlenince siyasi kulislerde, Antalya İl Örgütü’nün etkin ismi belediye başkanı Ümit Uysal’ın kan kaybettiği yorumu yapıldı.

haberimizvar.net- CHP Antalya’da 9 ilçenin kongresi tamamlandı. Aksu’da Kenan Yıldız, Alanya'da Bülent Kandemir, Gazipaşa'da Fahri Oğuz, Döşemealtı’nda Veli Çot, Elmalı’da Şakir Aydın, Korkuteli’nde İsmail Karadeli, Manavgat Oykun Başar, Konyaaltı’nda Demet Meral Gündüz ve Kepez’de Gökhan Ölmez CHP’nin ilçe başkanları oldu.

9 ilçenin sonucuna göre Antalya İl Örgütü’nün her daim şekillenmesinde etkisini hissettiren, parti içi siyasette birlikte hareket ettiği parti yöneticileriyle birlikte çıkardığı her adayın kazanmasını sağlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 9 ilçenin kongre sonuçlarına göre kan kaybetmeye başladı.
Gençlik kolları başkanlığının ardından il başkanlığı ve 2 dönem Muratpaşa Belediye Başkanlığı’yla Antalya İl Örgütü’nün en etkin ismi olan Uysal, bugün gerçekleşen iki büyük merkez ilçede kaybeden Konyaaltı’nda Ayhan Zor’u, Kepez’de ise Zeki Doğan’ı desteklemişti. Diğer ilçelerde de, Uysal’ın etkisinin olmaması dikkat çekerken, yaşananlar siyasi kulislerde CHP Antalya’da yeni dönemin başlangıcı olarak kabul ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.