Başkan Uysal’dan Demirel daveti

SİYASET 30.08.2022 - 10:25, Güncelleme: 30.08.2022 - 22:39
 

Başkan Uysal’dan Demirel daveti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Süleyman Demirel Parkı’nın açılışına CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile DP Genel Başkanı Uysal’ı davet etti.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi 2 Eylül tarihinde Süleyman Demirel Parkı’nın açılışını gerçekleştirecek. Açılış önce Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Millet İttifakı’nın genel başkanlarını açılışa davet etti. Başkan Uysal ilk olarak CHP Genel Merkezi’nde genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu. Uysal, buluşmanın ardından sosyal medya hesabında şu paylaşımda bulundu: KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu genel merkezimizde ziyaret ederek ülkemizin içinden geçtiği ekonomik darboğazı konuştuk. Türkiye’mizin ve Antalya’mızın siyasi ve sosyo-ekonomik durumunu hakkında görüş alışverişinde bulunduk. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Parkı açılışımıza davet ettik. Genel Başkanımızın önderliğinde Cumhuriyetimizin aydınlık ikinci yüzyılı için adaleti, demokrasiyi, huzuru ve refahı yeniden tesis edeceğiz.” DP GENEL MERKEZİNDE Ardından DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ziyaret ederek, açılışa davet eden Uysal, “Millet İttifakı ortağımız Demokrat Parti Genel Başkanımız Sn. Gültekin Uysal’ı makamında ziyaret ederek Türkiye’mizin ve Antalya’mızın siyasi ve sosyo-ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinde bulunduk. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Parkı açılışımıza davet ettik.” diye paylaşımda bulundu.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Süleyman Demirel Parkı’nın açılışına CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile DP Genel Başkanı Uysal’ı davet etti.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi 2 Eylül tarihinde Süleyman Demirel Parkı’nın açılışını gerçekleştirecek. Açılış önce Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Millet İttifakı’nın genel başkanlarını açılışa davet etti. Başkan Uysal ilk olarak CHP Genel Merkezi’nde genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu. Uysal, buluşmanın ardından sosyal medya hesabında şu paylaşımda bulundu:

KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE

“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu genel merkezimizde ziyaret ederek ülkemizin içinden geçtiği ekonomik darboğazı konuştuk. Türkiye’mizin ve Antalya’mızın siyasi ve sosyo-ekonomik durumunu hakkında görüş alışverişinde bulunduk. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Parkı açılışımıza davet ettik. Genel Başkanımızın önderliğinde Cumhuriyetimizin aydınlık ikinci yüzyılı için adaleti, demokrasiyi, huzuru ve refahı yeniden tesis edeceğiz.”

DP GENEL MERKEZİNDE

Ardından DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ziyaret ederek, açılışa davet eden Uysal, “Millet İttifakı ortağımız Demokrat Parti Genel Başkanımız Sn. Gültekin Uysal’ı makamında ziyaret ederek Türkiye’mizin ve Antalya’mızın siyasi ve sosyo-ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinde bulunduk. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Parkı açılışımıza davet ettik.” diye paylaşımda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.