Başkan Uysal'dan geçmiş olsun ziyareti

YEREL 01.06.2020 - 13:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Başkan Uysal'dan geçmiş olsun ziyareti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, karantinadan çıkan Yeşildere ve Gebizli'de mahalle muhtarlarını ziyaret etti. 'Geçmiş olsun' dileklerini ileten Uysal, “Her zaman ve her koşulda yanınızdayız" dedi.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, Muratpaşa Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 15 Mayıs'ta kısmi karantina ilan edilen Yeşildere ve Gebizli mahallelerini ziyaret etti. Başkan Uysal, ilk olarak karantina uygulamasının 5 adreste devam ettiği Yeşildere'de Muhtar Hasan Ali Hakikat'ı ziyaret etti. İhtiyar heyetinin yanı sıra Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Özcan Güngör'ün de yer aldığı ziyarette Başkan Uysal, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Uysal, hafta sonu itibarıyla mahallede tüm ihtiyaç sahiplerine gerekli gıda destek kolilerinin ulaştırıldığını söyledi. Başkan Uysal, daha sonra Gebizli muhtarlığına geçti. Başkan Uysal, Muhtar Kenan Akbaba'ya da “Geçmiş olsun" derken başlayan normalleşme dönemiyle birlikte salgından korunma konusunda kişisel sorumlulukların daha da arttığını söyledi. Maske kullanımı ve kişisel mesafenin korunmasına en üst düzeyde dikkat edilmesi gerektiğini aktaran Başkan Uysal, “Her zaman ve her koşulda yanınızdayız" dedi. 
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, karantinadan çıkan Yeşildere ve Gebizli'de mahalle muhtarlarını ziyaret etti. 'Geçmiş olsun' dileklerini ileten Uysal, “Her zaman ve her koşulda yanınızdayız" dedi.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, Muratpaşa Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 15 Mayıs'ta kısmi karantina ilan edilen Yeşildere ve Gebizli mahallelerini ziyaret etti. Başkan Uysal, ilk olarak karantina uygulamasının 5 adreste devam ettiği Yeşildere'de Muhtar Hasan Ali Hakikat'ı ziyaret etti. İhtiyar heyetinin yanı sıra Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Özcan Güngör'ün de yer aldığı ziyarette Başkan Uysal, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Uysal, hafta sonu itibarıyla mahallede tüm ihtiyaç sahiplerine gerekli gıda destek kolilerinin ulaştırıldığını söyledi.


Başkan Uysal, daha sonra Gebizli muhtarlığına geçti. Başkan Uysal, Muhtar Kenan Akbaba'ya da “Geçmiş olsun" derken başlayan normalleşme dönemiyle birlikte salgından korunma konusunda kişisel sorumlulukların daha da arttığını söyledi. Maske kullanımı ve kişisel mesafenin korunmasına en üst düzeyde dikkat edilmesi gerektiğini aktaran Başkan Uysal, “Her zaman ve her koşulda yanınızdayız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.