Başkan Uysal'dan şölene davet

YEREL 05.09.2019 - 13:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkan Uysal'dan şölene davet

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, cuma günü 5'incisi düzenlenecek Sünnet Şöleni'ne Antalyalıları davet etti

haberimizvar.net Muratpaşa Belediyesi ve Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlendiği bu yıl 5'incisi düzenlenecek geleneksel sünnet şöleni, cuma günü saat 18.30'de Yenigün Mahallesi'ndeki Şehitler Parkı'nda gerçekleştirilecek. HAZIRLIKLAR TAMAM Şölen öncesinde Muratpaşa'nın farklı mahallerinden 256 çocuğun sünnet operasyonları gerçekleştirildi. Çocuklar, sünnet kıyafetleriyle katılacakları şöleni büyük bir heyecanla beklerken Muratpaşa Belediyesi de çocukların ve ailelerinin unutamayacağı bir şölen için tüm hazırlıkları tamamladı. Çocuklar için sürpriz hediyelerin hazırlandığı ve müzik grubu Kadim Dostların sahne alacağı şölene tüm Antalya'yı davet eden Belediye Başkanı Ümit Uysal, şölende bir kent olarak buluşmanın birçok açıdan anlamlı olduğunu söyledi. Bir şehirde birlik, beraberlik ve mutluluk artarsa o şehirde yaşamın keyifli hale geleceğini belirten Başkan Uysal, "Önemli olan, can cana, yan yana bu şöleni yapıyor olmamız. Çocuklarımızın hep beraber, dayanışma içinde, kardeşçe bu sevinci yaşıyor olmasıdır" dedi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, cuma günü 5'incisi düzenlenecek Sünnet Şöleni'ne Antalyalıları davet etti

haberimizvar.net Muratpaşa Belediyesi ve Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlendiği bu yıl 5'incisi düzenlenecek geleneksel sünnet şöleni, cuma günü saat 18.30'de Yenigün Mahallesi'ndeki Şehitler Parkı'nda gerçekleştirilecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Şölen öncesinde Muratpaşa'nın farklı mahallerinden 256 çocuğun sünnet operasyonları gerçekleştirildi. Çocuklar, sünnet kıyafetleriyle katılacakları şöleni büyük bir heyecanla beklerken Muratpaşa Belediyesi de çocukların ve ailelerinin unutamayacağı bir şölen için tüm hazırlıkları tamamladı. Çocuklar için sürpriz hediyelerin hazırlandığı ve müzik grubu Kadim Dostların sahne alacağı şölene tüm Antalya'yı davet eden Belediye Başkanı Ümit Uysal, şölende bir kent olarak buluşmanın birçok açıdan anlamlı olduğunu söyledi. Bir şehirde birlik, beraberlik ve mutluluk artarsa o şehirde yaşamın keyifli hale geleceğini belirten Başkan Uysal, "Önemli olan, can cana, yan yana bu şöleni yapıyor olmamız. Çocuklarımızın hep beraber, dayanışma içinde, kardeşçe bu sevinci yaşıyor olmasıdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.