Başkan Yardımcısı’nın memur yeğeni dolandırıcılığa soyunmuş

KULİS 27.07.2023 - 20:40, Güncelleme: 27.07.2023 - 20:40
 

Başkan Yardımcısı’nın memur yeğeni dolandırıcılığa soyunmuş

Antalya’da bir belediyede başkan yardımcısı olarak görev yapan şahıs, bulunduğu makamı kullanarak yeğenini önce memur yaptı şimdi de yeğeninin dolandırdığı belediye personelini tehditle susturmaya çalışınca ortalık karıştı.

haberimizvar.net- KULİS HABER- Antalya’da gün geçmiyor ki, belediyelerin içinde, gizli kapılar ardında yaşananlar kent kulislerine düşmesin. Son günlerde kulaktan kulağa dolaşanlar öyle yenilir, yutulur cinsten değil! İddia odur ki; bir belediye başkan yardımcısı, yeğenini hiçbir vasfı olmadığı halde işe alıyor ardından da sözleşmeli olarak kadro verdiriyor ve memur yapıyor. Torpilli memur yeğen, bir türlü çalıştığı birimleri beğenmiyor, o müdürlük senin, bu müdürlük benim geziyor. Altında belediyeye ait araçla özel işmiş, kamu işiymiş ayırmadan gezmeleri, belediye personelinin dikkatini çekiyor. Belediye içinde homurdanmalar başlayınca dikkatler torpilli memur yeğene çevriliyor. Torpilli yeğen durur mu, bu kez dolandırıcılığı belediye personelinin şikayetleriyle ortaya çıkıyor. Belediye personeline ‘size uygun fiyatlı sıfır motor alacağım. Piyasada çok yüksek değerde satıp, kar edeceğiz’ diyerek, topladığı kaporaları cebe indirince olanlar oluyor. Bir değil, iki değil, çok sayıda belediye personeli dolandırıldığını anlayınca soluğu poliste alıyor. Şikâyetler üzerine belediye başkan yardımcısı kendi soyadını taşıyan torpilli memur yeğenini önce başka bir birime geçiriyor ve hiç kimseyle görüşmeme cezası veriyor ardından da şikâyetçi olan belediye personelini tek tek odasına çağırıp, şikâyetlerini geri çekmesi için baskı yapıyor. İşlerinden olma korkusu yaşayan belediye personeli şikâyetlerini geri çekiyor, çekmesine de torpilli yeğen durur mu? Bu kez işi büyüten torpilli memur yeğen sahibinden.com üzerinden açtığı hesapla Antalya’yı dolandırmaya başlıyor. Torpilli yeğeniyle başa çıkamayan belediye başkan yardımcısı da tansiyon ve şekeri tavan yapınca, izne ayrılıp, soruna çözüm aramaya koyuluyor. Daha önce de aynı belediyede şoförlük yapan şahsın, belediye personeline kredi çektirip, dolandırması kent kulislerinde yer almıştı. Şimdi de, yine belediye aynı belediye... Bakalım nereden, nasıl patlacak!    
Antalya’da bir belediyede başkan yardımcısı olarak görev yapan şahıs, bulunduğu makamı kullanarak yeğenini önce memur yaptı şimdi de yeğeninin dolandırdığı belediye personelini tehditle susturmaya çalışınca ortalık karıştı.

haberimizvar.net- KULİS HABER- Antalya’da gün geçmiyor ki, belediyelerin içinde, gizli kapılar ardında yaşananlar kent kulislerine düşmesin. Son günlerde kulaktan kulağa dolaşanlar öyle yenilir, yutulur cinsten değil!

İddia odur ki; bir belediye başkan yardımcısı, yeğenini hiçbir vasfı olmadığı halde işe alıyor ardından da sözleşmeli olarak kadro verdiriyor ve memur yapıyor. Torpilli memur yeğen, bir türlü çalıştığı birimleri beğenmiyor, o müdürlük senin, bu müdürlük benim geziyor. Altında belediyeye ait araçla özel işmiş, kamu işiymiş ayırmadan gezmeleri, belediye personelinin dikkatini çekiyor. Belediye içinde homurdanmalar başlayınca dikkatler torpilli memur yeğene çevriliyor. Torpilli yeğen durur mu, bu kez dolandırıcılığı belediye personelinin şikayetleriyle ortaya çıkıyor.

Belediye personeline ‘size uygun fiyatlı sıfır motor alacağım. Piyasada çok yüksek değerde satıp, kar edeceğiz’ diyerek, topladığı kaporaları cebe indirince olanlar oluyor. Bir değil, iki değil, çok sayıda belediye personeli dolandırıldığını anlayınca soluğu poliste alıyor. Şikâyetler üzerine belediye başkan yardımcısı kendi soyadını taşıyan torpilli memur yeğenini önce başka bir birime geçiriyor ve hiç kimseyle görüşmeme cezası veriyor ardından da şikâyetçi olan belediye personelini tek tek odasına çağırıp, şikâyetlerini geri çekmesi için baskı yapıyor.

İşlerinden olma korkusu yaşayan belediye personeli şikâyetlerini geri çekiyor, çekmesine de torpilli yeğen durur mu? Bu kez işi büyüten torpilli memur yeğen sahibinden.com üzerinden açtığı hesapla Antalya’yı dolandırmaya başlıyor. Torpilli yeğeniyle başa çıkamayan belediye başkan yardımcısı da tansiyon ve şekeri tavan yapınca, izne ayrılıp, soruna çözüm aramaya koyuluyor.

Daha önce de aynı belediyede şoförlük yapan şahsın, belediye personeline kredi çektirip, dolandırması kent kulislerinde yer almıştı. Şimdi de, yine belediye aynı belediye... Bakalım nereden, nasıl patlacak!

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.