Başkan'a 'Çocuklarını ve eşini öldürürüz' tehdidi

SİYASET 27.03.2024 - 09:50, Güncelleme: 27.03.2024 - 10:42
 

Başkan'a 'Çocuklarını ve eşini öldürürüz' tehdidi

CHP'li Kumluca Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Köleoğlu, katıldığı televizyon programında AVM ruhsatı vermediği kaçak yapılmak istenen fabrika binasını yıktığı kişiler tarafından çocukları ve eşi için öldürme tehdidi aldığını, kızının kaçırılmak istendiğini ileri sürdü.

haberimizvar.net- Antalya’da V TV’de yayınlanan Ali Buldu’nun hazırlayıp sunduğu Yüksek Tansiyon Programı’na konuk olan Kumluca Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı Mustafa Köleoğlu yaptığı açıklamalarla izleyicileri şok etti.  Antalya Gündem Gazetesi'nin haberine göre:  Bölgede kurulmak istenen AVM’ye izin vermediğini, kaçak olarak yapılmak istenen fabrika binasını da yıktığını belirten Başkan Köleoğlu, “AVM’ciler, yasadışı ruhsatsız fabrikatörler, fabrika kurmaya çalıştılar, yıktım. Ne oldu? Çocuklarımı kaçırmaya kalkıştılar. Cumhuriyet Başsavcılığına o gün gidip müracaatta bulundum. Kumluca’da büyük olaylar olmasın istedim. Sonrasında da tehditler devam etti. Çocuğumu kaçırmakla öldürmekle tehdit ettiler" dedi.   KAÇIRMA VE ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER Bu olaylarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına ihbarda bulunduğunu belirten Köleoğlu, “Bu iddiaların tamamını da ispat ettim. Telefon konuşmalarını makamımıza geldiklerini hepsini kanıtladım ve sonrasında da koruma talebinde bulundum. Rant için ölüm tehditleri aldım. Ben o gün o AVM’lere izin verseydim o yasadışı fabrikalara izin verseydim bugün karşıma kimse çıkamazdı. O zaman boynuma bir ip atacaklardı. Otur dediklerinde oturacaktım, kalk dediklerinde kalkacaktım. Onlara hadi oradan dedim. Beni buraya halk getirdi halk indirir. Halk isterse çalışırım halk istemezse de çalışmam. Ben 3 tane 5 tane ağanın, beyin sözünü dinleyecek biri değilim” diye konuştu.      
CHP'li Kumluca Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Köleoğlu, katıldığı televizyon programında AVM ruhsatı vermediği kaçak yapılmak istenen fabrika binasını yıktığı kişiler tarafından çocukları ve eşi için öldürme tehdidi aldığını, kızının kaçırılmak istendiğini ileri sürdü.

haberimizvar.net- Antalya’da V TV’de yayınlanan Ali Buldu’nun hazırlayıp sunduğu Yüksek Tansiyon Programı’na konuk olan Kumluca Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı Mustafa Köleoğlu yaptığı açıklamalarla izleyicileri şok etti. 

Antalya Gündem Gazetesi'nin haberine göre: 

Bölgede kurulmak istenen AVM’ye izin vermediğini, kaçak olarak yapılmak istenen fabrika binasını da yıktığını belirten Başkan Köleoğlu, “AVM’ciler, yasadışı ruhsatsız fabrikatörler, fabrika kurmaya çalıştılar, yıktım. Ne oldu? Çocuklarımı kaçırmaya kalkıştılar. Cumhuriyet Başsavcılığına o gün gidip müracaatta bulundum. Kumluca’da büyük olaylar olmasın istedim. Sonrasında da tehditler devam etti. Çocuğumu kaçırmakla öldürmekle tehdit ettiler" dedi.
 
KAÇIRMA VE ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER
Bu olaylarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına ihbarda bulunduğunu belirten Köleoğlu, “Bu iddiaların tamamını da ispat ettim. Telefon konuşmalarını makamımıza geldiklerini hepsini kanıtladım ve sonrasında da koruma talebinde bulundum. Rant için ölüm tehditleri aldım. Ben o gün o AVM’lere izin verseydim o yasadışı fabrikalara izin verseydim bugün karşıma kimse çıkamazdı. O zaman boynuma bir ip atacaklardı. Otur dediklerinde oturacaktım, kalk dediklerinde kalkacaktım. Onlara hadi oradan dedim. Beni buraya halk getirdi halk indirir. Halk isterse çalışırım halk istemezse de çalışmam. Ben 3 tane 5 tane ağanın, beyin sözünü dinleyecek biri değilim” diye konuştu.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.