Başkandan bayram hediyesi Nutuk ve bayrak

YAŞAM 23.04.2020 - 13:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Başkandan bayram hediyesi Nutuk ve bayrak

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı kutlamaları kapsamında 12 yaş üstü gençlere Nutuk, Türk bayrağı ve birer meşke hediye etti.

haberimizvar.net-Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, TBMM'nin açılışının ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla 12 yaş üstü gençlere birer Nutuk kitabı hediye etti. Başkan Kocakaya, 100. yıla özgü olarak biraz kısaltılmış haliyle, gençlerin anlayabileceği sadeleştirilmiş bir dilde 1000 adet Nutuk bastırdı. Nutuk kitapları, birer Türk bayrağı ve bir maske konarak özel çantalara yerleştirildi. İlk paketleri, ekiplerle birlikte dolaşarak kendisi dağıtan Başkan Kocakaya, gençlerden Nutuk'u mutlaka okumalarını istedi. Ardından ekipler evleri dolaşarak 1000 çocuğa, hediyelerini dağıttı. Başkan gençlere Nutuk'u hediye ederken, "Demokrasinin teminatı TBMM'nin kuruluşunun ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılını kutluyoruz. Ne mutludur ki Meclisimizin kuruluşunun 100. yılını gören bir nesiliz. Bize bu günleri armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamak ve anlatmak en büyük görevimiz. Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini kaleme aldığı Nutuk'u genç kardeşlerime armağan ediyorum. Atatürk'ü anlamanızı, doğru bir şekilde anlatmanızı istiyoruz" dedi. Nutuk'u alan öğrenci Canpolat Topçu da "Meclisimizin 100. yılını kutlamaktan onur duyuyorum. Başkanıma bana bu Nutuk'u verdiği için çok teşekkür ediyorum. Meclisimizin 100. yılı kutlu olsun" dedi. 
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı kutlamaları kapsamında 12 yaş üstü gençlere Nutuk, Türk bayrağı ve birer meşke hediye etti.

haberimizvar.net-Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, TBMM'nin açılışının ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla 12 yaş üstü gençlere birer Nutuk kitabı hediye etti. Başkan Kocakaya, 100. yıla özgü olarak biraz kısaltılmış haliyle, gençlerin anlayabileceği sadeleştirilmiş bir dilde 1000 adet Nutuk bastırdı. Nutuk kitapları, birer Türk bayrağı ve bir maske konarak özel çantalara yerleştirildi. İlk paketleri, ekiplerle birlikte dolaşarak kendisi dağıtan Başkan Kocakaya, gençlerden Nutuk'u mutlaka okumalarını istedi. Ardından ekipler evleri dolaşarak 1000 çocuğa, hediyelerini dağıttı.


Başkan gençlere Nutuk'u hediye ederken, "Demokrasinin teminatı TBMM'nin kuruluşunun ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılını kutluyoruz. Ne mutludur ki Meclisimizin kuruluşunun 100. yılını gören bir nesiliz. Bize bu günleri armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamak ve anlatmak en büyük görevimiz. Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini kaleme aldığı Nutuk'u genç kardeşlerime armağan ediyorum. Atatürk'ü anlamanızı, doğru bir şekilde anlatmanızı istiyoruz" dedi.


Nutuk'u alan öğrenci Canpolat Topçu da "Meclisimizin 100. yılını kutlamaktan onur duyuyorum. Başkanıma bana bu Nutuk'u verdiği için çok teşekkür ediyorum. Meclisimizin 100. yılı kutlu olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.