Başkandan davet var

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.08.2019 - 15:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkandan davet var

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, bu sene 31’incisi düzenlenecek olan Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Güreşleri’ne bütün güreş severleri davet etti

haberimizvar.net Bu yıl 31’incisi düzenlenecek Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri 1 Eylül Pazar günü Korkuteli Stadı’nda yapılacak. Korkuteli Belediyesi tarafından düzenlenecek müsabaka öncesinde Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, tüm Antalyalıları ve güreş severleri Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde davet etti. Sosyal medya hesabından geçmiş yıllardaki güreşlerin görüntülerinin yer aldığı tanıtım klibini paylaşan Başkan İşlek, “Allah nasip ederse 1 Eylül’de güreşlerimizi yapacağız. Bu sene sadece bir gün ve sadece güreş yapacağız. Seneye sürpriz. Güreşlerimiz ücretsiz olacak. Şimdiden tüm Korkutelili güreş severlerimizi davet ediyoruz” dedi. BAŞPEHLİVANLAR GELECEK 31’inci Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne, 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin Başpehlivanı ve Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin geçen seneki Başpehlivanı Ali Gürbüz, İsmail Balaban, Orhan Okulu, Hamza Köseoğlu, Recep Kara, Mehmet Yeşil Yeşil, Osman Aynur ve Hasan Cengiz gibi önemli pehlivanlar katılacak.
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, bu sene 31’incisi düzenlenecek olan Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Güreşleri’ne bütün güreş severleri davet etti

haberimizvar.net Bu yıl 31’incisi düzenlenecek Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri 1 Eylül Pazar günü Korkuteli Stadı’nda yapılacak. Korkuteli Belediyesi tarafından düzenlenecek müsabaka öncesinde Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, tüm Antalyalıları ve güreş severleri Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde davet etti. Sosyal medya hesabından geçmiş yıllardaki güreşlerin görüntülerinin yer aldığı tanıtım klibini paylaşan Başkan İşlek, “Allah nasip ederse 1 Eylül’de güreşlerimizi yapacağız. Bu sene sadece bir gün ve sadece güreş yapacağız. Seneye sürpriz. Güreşlerimiz ücretsiz olacak. Şimdiden tüm Korkutelili güreş severlerimizi davet ediyoruz” dedi.

BAŞPEHLİVANLAR GELECEK

31’inci Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne, 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin Başpehlivanı ve Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin geçen seneki Başpehlivanı Ali Gürbüz, İsmail Balaban, Orhan Okulu, Hamza Köseoğlu, Recep Kara, Mehmet Yeşil Yeşil, Osman Aynur ve Hasan Cengiz gibi önemli pehlivanlar katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.