Başkandan skandal açıklama

GÜNDEM 21.08.2019 - 16:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkandan skandal açıklama

Lara Depolama Alanında iki otobüs arasına sıkışarak ölen vatandaşın ‘sara hastası’ olduğunu söyleyen Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’ı adli tabip raporu yalanladı. Raporda İsmail Demirhan’ın iki otobüs arasına sıkışarak öldüğü açıkça belirtildi

haberimizvar.net Lara Depolama Alanı’nda dün iki halk otobüsünün arasına sıkışan bir vatandaşın ölümü, iki şoförün de yaralanmasıyla ilgili açıklama yapan Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’ın, hayatını kaybeden İsmail Demirhan’dan (60) ‘sara hastası’ diye bahsetmesi ve kazada değil de sara nöbeti nedeniyle öldüğünü ima etmesi tepki çekti. Kazada hafif yaralanan Hakan Eldoğan ve Çetin Güvenç isimli şoförlere geçmiş olsun dileğinde bulunan, ölen kişinin ismini bile vermeden ‘sara hastası vatandaşımız’ diye bahseden Yasin Arslan’a tepki gösteren İsmail Demirhan’ın ailesi adli tıp raporunda ölümün kaza nedeniyle olduğunun açıkça yazıldığını belirtti. AİLEDEN ARSLAN’A TEPKİ İsmail Demirhan’ın da eski bir şoför olduğunu ve arıza yapan şoför arkadaşıyla birlikte yolculuk ettiğini, otobüsün arızasını kontrol etmeye çalışırken arkaya park eden otobüsün hareket etmesi nedeniyle iki aracın arasına sıkışıp öldüğünü söyleyen ailesi, otopsi raporunun Yasin Arslan’ı yalanladığını dile getirdi. Arıza yapan aracın arkasına park eden diğer şoförün imdat frenini çekmediği için havayla dolan otobüsün hareket edip Demirhan’ı araya sıkıştırdığını ve ezdiğini aktaran ailesi Otobüsçüler Odası Başkanı’nın olayı kapatmaya çalıştığını iddia etti. RAPORDA ‘TRAFİK KAZASI’ Kazada ölen Demirhan hakkında Adli Tabip Refik Akman’ın hazırladığı raporda ölüm sebebi şu şekilde açıklandı: “Yapılan harici muayenede tespit edilen bulgular ile tıbbi belgelerde ve adli tahkikattan elde edilen bilgiler ve bulgular birlikte değerlendirildiğinde, kişinin ölümünün adli tahkikatta belirtildiği şekilde iki araç arasında sıkışma (trafik kazası) ile oluşabilir nitelikte genel vücut travmasına bağlı kaburga kırıkları ile birlikte göğüs ve batın içinde organ harabiyeti sonucu meydana geldiği, kişinin ölüm sebebi belirlendiğinden ceset üzerinde klasik otopsi işlemine gerek olmadığı kanaatindeyim.”
Lara Depolama Alanında iki otobüs arasına sıkışarak ölen vatandaşın ‘sara hastası’ olduğunu söyleyen Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’ı adli tabip raporu yalanladı. Raporda İsmail Demirhan’ın iki otobüs arasına sıkışarak öldüğü açıkça belirtildi

haberimizvar.net Lara Depolama Alanı’nda dün iki halk otobüsünün arasına sıkışan bir vatandaşın ölümü, iki şoförün de yaralanmasıyla ilgili açıklama yapan Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’ın, hayatını kaybeden İsmail Demirhan’dan (60) ‘sara hastası’ diye bahsetmesi ve kazada değil de sara nöbeti nedeniyle öldüğünü ima etmesi tepki çekti. Kazada hafif yaralanan Hakan Eldoğan ve Çetin Güvenç isimli şoförlere geçmiş olsun dileğinde bulunan, ölen kişinin ismini bile vermeden ‘sara hastası vatandaşımız’ diye bahseden Yasin Arslan’a tepki gösteren İsmail Demirhan’ın ailesi adli tıp raporunda ölümün kaza nedeniyle olduğunun açıkça yazıldığını belirtti.

AİLEDEN ARSLAN’A TEPKİ

İsmail Demirhan’ın da eski bir şoför olduğunu ve arıza yapan şoför arkadaşıyla birlikte yolculuk ettiğini, otobüsün arızasını kontrol etmeye çalışırken arkaya park eden otobüsün hareket etmesi nedeniyle iki aracın arasına sıkışıp öldüğünü söyleyen ailesi, otopsi raporunun Yasin Arslan’ı yalanladığını dile getirdi. Arıza yapan aracın arkasına park eden diğer şoförün imdat frenini çekmediği için havayla dolan otobüsün hareket edip Demirhan’ı araya sıkıştırdığını ve ezdiğini aktaran ailesi Otobüsçüler Odası Başkanı’nın olayı kapatmaya çalıştığını iddia etti.

RAPORDA ‘TRAFİK KAZASI’

Kazada ölen Demirhan hakkında Adli Tabip Refik Akman’ın hazırladığı raporda ölüm sebebi şu şekilde açıklandı: “Yapılan harici muayenede tespit edilen bulgular ile tıbbi belgelerde ve adli tahkikattan elde edilen bilgiler ve bulgular birlikte değerlendirildiğinde, kişinin ölümünün adli tahkikatta belirtildiği şekilde iki araç arasında sıkışma (trafik kazası) ile oluşabilir nitelikte genel vücut travmasına bağlı kaburga kırıkları ile birlikte göğüs ve batın içinde organ harabiyeti sonucu meydana geldiği, kişinin ölüm sebebi belirlendiğinden ceset üzerinde klasik otopsi işlemine gerek olmadığı kanaatindeyim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.