"Başkanım sen çok yaşa"

YEREL 25.10.2023 - 17:07, Güncelleme: 25.10.2023 - 17:55
 

"Başkanım sen çok yaşa"

CHP İl Başkanı Nail Kamacı, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ile İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, 61 yaşına giren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret ederek kutladılar.

haberimizvar.net- Başkanlar başkanın doğum gününü kutladı. CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz'la birlikte 61 yaşına giren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret ederek kutladılar. 25 Ekim 1962 doğumlu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, başkanların ziyaretini ve doğum günü kutlamasını sosyal medya hesabından paylaştı. Böcek, mesajında şu ifadelere yer verdi : "CHP İl Başkanımız, Kadın Kolları İl Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız Özkan Yılmaz ve partililerimiz doğum günüm dolaysıyla sürpriz yaparak beni onore ettiler. Bu mutlu günümde yanımda olan CHP aileme ve iyi dileklerini ileten herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum"    
CHP İl Başkanı Nail Kamacı, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ile İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, 61 yaşına giren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret ederek kutladılar.

haberimizvar.net- Başkanlar başkanın doğum gününü kutladı.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz'la birlikte 61 yaşına giren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret ederek kutladılar. 25 Ekim 1962 doğumlu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, başkanların ziyaretini ve doğum günü kutlamasını sosyal medya hesabından paylaştı. Böcek, mesajında şu ifadelere yer verdi : "CHP İl Başkanımız, Kadın Kolları İl Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız Özkan Yılmaz ve partililerimiz doğum günüm dolaysıyla sürpriz yaparak beni onore ettiler. Bu mutlu günümde yanımda olan CHP aileme ve iyi dileklerini ileten herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum"

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.