Başkanımızı yedirmeyiz

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.04.2024 - 23:29, Güncelleme: 15.04.2024 - 00:02
 

Başkanımızı yedirmeyiz

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün hukuksuz ve siyaseten tutuklanmasına sert tepki gösterdi. "Mesut Kocagöz yalnız değildir" diyen Kamacı, "Tek bir neden var tutuklama için. Neden bakım hizmetleri iki ayda bitmedi de 20 günde 30 günde bitti diye. AKP'nin adalet arayışı budur" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Adliyesi önünde açıklamalarda bulundu. Nail Kamacı, "Değerli arkadaşlar. Bildiğiniz gibi 12 Nisan saat 17.25'te teleferikte elim bir olay yaşadı. Bir vatandaşımız hayatını kaybetti. 6 vatandaşımız yaralandı. Öncesinde ölen vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına başsağlığı diliyorum." "Bu olay 3 gün önce olmuştu. Sonrasında 23 saat süren çalışmalar tamamlandı ve bu yana soruşturma yürütüldü.Bugün belediye başkanı olan Mesut Kocagöz'ün arkadaşı olduğu için 6 kişi tutuklandı ve 5 kişi de tutuklandı. anda Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'dür. Tek bir neden var, özetlemek için, iki ayda bir bitmedi diye sadece o. anlayışı işte tam budur." "Geçen günlerde, Erzincan İliş'teki altın madeninde 9 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve orada 6 kişi tutuklanmış, esas sorumlu olan Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı. Başında adalet ve kalkınma olan partinin adalet anlayışı budur. Yazılar olsun. Hak, hukuk, adalet. Adalet. Öyle kolay kolay pabuç bırakmayacağız. Ankara'dan Ali Mahir Başarır ve diğer üyeler, genel başkan yardımcıları gelecek. Bu olay bitmeyecek. Değerli arkadaşlar. Amacımız hiç kimseye zarar vermek değildir. Biz haklı talebimizi önünde haykırmak için burada toplandık. Biz başkanımızı yedirmeyiz." ömrü kullandı. 
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün hukuksuz ve siyaseten tutuklanmasına sert tepki gösterdi. "Mesut Kocagöz yalnız değildir" diyen Kamacı, "Tek bir neden var tutuklama için. Neden bakım hizmetleri iki ayda bitmedi de 20 günde 30 günde bitti diye. AKP'nin adalet arayışı budur" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Adliyesi önünde açıklamalarda bulundu. Nail Kamacı, "Değerli arkadaşlar. Bildiğiniz gibi 12 Nisan saat 17.25'te teleferikte elim bir olay yaşadı. Bir vatandaşımız hayatını kaybetti. 6 vatandaşımız yaralandı. Öncesinde ölen vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına başsağlığı diliyorum."

"Bu olay 3 gün önce olmuştu. Sonrasında 23 saat süren çalışmalar tamamlandı ve bu yana soruşturma yürütüldü.Bugün belediye başkanı olan Mesut Kocagöz'ün arkadaşı olduğu için 6 kişi tutuklandı ve 5 kişi de tutuklandı. anda Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'dür. Tek bir neden var, özetlemek için, iki ayda bir bitmedi diye sadece o. anlayışı işte tam budur."

"Geçen günlerde, Erzincan İliş'teki altın madeninde 9 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve orada 6 kişi tutuklanmış, esas sorumlu olan Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı. Başında adalet ve kalkınma olan partinin adalet anlayışı budur. Yazılar olsun. Hak, hukuk, adalet. Adalet. Öyle kolay kolay pabuç bırakmayacağız. Ankara'dan Ali Mahir Başarır ve diğer üyeler, genel başkan yardımcıları gelecek. Bu olay bitmeyecek. Değerli arkadaşlar. Amacımız hiç kimseye zarar vermek değildir. Biz haklı talebimizi önünde haykırmak için burada toplandık. Biz başkanımızı yedirmeyiz." ömrü kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.