Başkanlara talimat üstüne talimat

KULİS 25.11.2019 - 13:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkanlara talimat üstüne talimat

İzmir'de CHP'li belediye başkanları ile “Yerel Yönetimler Reformu ve Yerel Demokrasi Buluşması” çalıştayında bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, basına kapalı bölümde belediye başkanlarına talimatlar verdi. "Örgütün işlerine karışma hastalığına kapılmayın" diyen Kılıçdaroğlu, belediyelerle ilgili çok ciddi şikayetler aldıklarını belirterek, bilgi alışverişi konusunda uyarıda bulundu.

haberimizvar.net- İzmir'de CHP'li belediye başkanlarının katılımıyla “Yerel Yönetimler Reformu ve Yerel Demokrasi Buluşması” çalıştayı tamamlandı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, çalıştayın basına kapalı olan kapanış konuşmasında belediye başkanlarına sert çıktı. BELEDİYELERDEN ŞİKAYET VAR Genel Merkez'e belediyelerle ilgili 5 binden fazla şikayetin geldiğini belirten Kılıçdaroğlu, başkanlara “Bize yakın sivil toplum örgütlerine değil bize mesafeli olanlara gidin” talimatı verdi. Kılıçdaroğlu, “Muhafazakar kardeşlerimize gidin. Bu kesimlerin en azından evinde bir çayını için, bizim çayımızı içsinler. Taziyeye gidin, esnafa gidin, camiye gidin” dedi. Kılıçdaroğlu'nun, başkanları, Genel Merkez'le ilişkilerinin kopuk olması nedeniyle eleştirdiği ve “Bilgi alışverişinde sıkıntı var” dediği öğrenildi. İlçe kongreleriyle ilgili olarak Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanı örgüt işine karışıyorsa hastalığa batar. Örgüt işine karışmak kadar yanlış bir iş yoktur” talimatını verdi. KILIÇDAROĞLU’NUN TALİMATLARI -Örgütün işlerine karışmayın. - Parti içi kavgalar girmeyin. - Bilgi alışverişinde bulunun. - Şikayetlere yanıt verin. - Camiye gidin. - Esnafa gidin. -Cenazeye gidin. - Mesafeli STK’larla görüşün. - Randevulara yanıt verin. - Telefonlara yanıt verin. - Kararlarınızı vermeden önce ekibinizle görüşün. - Seçim dönemin verdiğiniz sözleri yerine getirin. - Tasarruf edin. - Belediye yönetimlerinde şeffaf olun. Şeffaflık ihaleyi canlı yayınlamak değildir. Şeffaflık rekabet ortamını sağlamak, en kaliteli hizmeti en ucuza sunmaktır.      
İzmir'de CHP'li belediye başkanları ile “Yerel Yönetimler Reformu ve Yerel Demokrasi Buluşması” çalıştayında bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, basına kapalı bölümde belediye başkanlarına talimatlar verdi. "Örgütün işlerine karışma hastalığına kapılmayın" diyen Kılıçdaroğlu, belediyelerle ilgili çok ciddi şikayetler aldıklarını belirterek, bilgi alışverişi konusunda uyarıda bulundu.

haberimizvar.net- İzmir'de CHP'li belediye başkanlarının katılımıyla “Yerel Yönetimler Reformu ve Yerel Demokrasi Buluşması” çalıştayı tamamlandı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, çalıştayın basına kapalı olan kapanış konuşmasında belediye başkanlarına sert çıktı.

BELEDİYELERDEN ŞİKAYET VAR

Genel Merkez'e belediyelerle ilgili 5 binden fazla şikayetin geldiğini belirten Kılıçdaroğlu, başkanlara “Bize yakın sivil toplum örgütlerine değil bize mesafeli olanlara gidin” talimatı verdi. Kılıçdaroğlu, “Muhafazakar kardeşlerimize gidin. Bu kesimlerin en azından evinde bir çayını için, bizim çayımızı içsinler. Taziyeye gidin, esnafa gidin, camiye gidin” dedi. Kılıçdaroğlu'nun, başkanları, Genel Merkez'le ilişkilerinin kopuk olması nedeniyle eleştirdiği ve “Bilgi alışverişinde sıkıntı var” dediği öğrenildi. İlçe kongreleriyle ilgili olarak Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanı örgüt işine karışıyorsa hastalığa batar. Örgüt işine karışmak kadar yanlış bir iş yoktur” talimatını verdi.

KILIÇDAROĞLU’NUN TALİMATLARI

-Örgütün işlerine karışmayın.

- Parti içi kavgalar girmeyin.

- Bilgi alışverişinde bulunun.

- Şikayetlere yanıt verin.

- Camiye gidin.

- Esnafa gidin.

-Cenazeye gidin.

- Mesafeli STK’larla görüşün.

- Randevulara yanıt verin.

- Telefonlara yanıt verin.

- Kararlarınızı vermeden önce ekibinizle görüşün.

- Seçim dönemin verdiğiniz sözleri yerine getirin.

- Tasarruf edin.

- Belediye yönetimlerinde şeffaf olun. Şeffaflık ihaleyi canlı yayınlamak değildir. Şeffaflık rekabet ortamını sağlamak, en kaliteli hizmeti en ucuza sunmaktır.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.