Başkanlarla seçim sürecini değerlendirdi

SİYASET 27.03.2023 - 14:56, Güncelleme: 27.03.2023 - 14:56
 

Başkanlarla seçim sürecini değerlendirdi

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP milletvekili aday adayı gazeteci- yazar Ebru Küçükaydın, belediye başkanlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Küçükaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret ederek, seçimleri ve ülke gündemini değerlendirdi

Haberimizvar - Seçime sayılı günler kala ‘Herkesin içi rahat olsun. Martın sonu bahar olacak. 15 Mayıs’ta halk daha güzel bir geleceğe uyanacak’ diyerek yola çıkan CHP Antalya milletvekili aday adayı Ebru Küçükaydın, çalışmalarına hız kesemeden devam ediyor. Küçükaydın, CHP İlçe Başkanlarından sonra belediye başkanlarını ziyaret etti. Küçükaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret ederek, seçimleri ve ülke gündemini değerlendirdi. ÜLKENİN ÇARKLARI BOZULDU İktidarın 20 yıldır Türkiye’yi sürüklediği ucube sistemden kurtulmanın zamanı geldiğini söyleyen Küçükaydın, “Ülkede bütün çarklar bozulmuş durumda. Elimizi nereye atsak sorunlarla karşılaşıyoruz. Mevcut iktidar 20 yılın üzerine hala vaatler veriyor. Ancak onlarında verecekleri vaatleri kalmadı. Halk artık her şeyin farkında. Bu ucube sistem 14 Mayıs günü son bulacak. Halkın dayanacak gücü kalmamışken, iktidarın yapamadığı vaatlerini halk unutmadı. 20 yıldır iktidarda olan Ak Parti sorunları çözmek yerine, sorunun üstüne sorun ekledi. Vatandaş 14 Mayıs’ta ‘Yeter’ diyecek. Millet İttifakı’nın adayı ve Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu bu ülkeye güzelliği, barışı, liyakati getirecek. Biz buna hep inanıyorduk. Artık halkta inanıyor. Geliyor gelmekte olan” dedi. Küçükaydın, başkanlara da samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür etti.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP milletvekili aday adayı gazeteci- yazar Ebru Küçükaydın, belediye başkanlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Küçükaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret ederek, seçimleri ve ülke gündemini değerlendirdi

Haberimizvar - Seçime sayılı günler kala ‘Herkesin içi rahat olsun. Martın sonu bahar olacak. 15 Mayıs’ta halk daha güzel bir geleceğe uyanacak’ diyerek yola çıkan CHP Antalya milletvekili aday adayı Ebru Küçükaydın, çalışmalarına hız kesemeden devam ediyor. Küçükaydın, CHP İlçe Başkanlarından sonra belediye başkanlarını ziyaret etti. Küçükaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret ederek, seçimleri ve ülke gündemini değerlendirdi.

ÜLKENİN ÇARKLARI BOZULDU

İktidarın 20 yıldır Türkiye’yi sürüklediği ucube sistemden kurtulmanın zamanı geldiğini söyleyen Küçükaydın, “Ülkede bütün çarklar bozulmuş durumda. Elimizi nereye atsak sorunlarla karşılaşıyoruz. Mevcut iktidar 20 yılın üzerine hala vaatler veriyor. Ancak onlarında verecekleri vaatleri kalmadı. Halk artık her şeyin farkında. Bu ucube sistem 14 Mayıs günü son bulacak. Halkın dayanacak gücü kalmamışken, iktidarın yapamadığı vaatlerini halk unutmadı. 20 yıldır iktidarda olan Ak Parti sorunları çözmek yerine, sorunun üstüne sorun ekledi. Vatandaş 14 Mayıs’ta ‘Yeter’ diyecek. Millet İttifakı’nın adayı ve Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu bu ülkeye güzelliği, barışı, liyakati getirecek. Biz buna hep inanıyorduk. Artık halkta inanıyor. Geliyor gelmekte olan” dedi. Küçükaydın, başkanlara da samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.