Bayar diplomasi turunda

YEREL 23.02.2021 - 22:58, Güncelleme: 23.02.2021 - 23:56
 

Bayar diplomasi turunda

İl Başkanlığı görevinden alınacağı iddiaları ile gündeme gelen ve bunun üzerine ilçe başkanlarıyla Ankara’ya çıkarma yapan CHP İl Başkanı Bayar, Ankara’da Antalya milletvekilleri ile bir araya gelerek istişare yaptı.

haberimizvar.net Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez tarafından görevden alındığı iddiaları ile gündeme gelen CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, bu söylentilerin asılsız olduğunu açıklamıştı. Bayar, daha sonra ilçe başkanları ile gövde gösterisi yaparken Pazar günü de yine ilçe başkanları ile birlikte Ankara çıkarması yaptı. Genel Merkez’de grup toplantısına katılan Bayar, burada Antalya milletvekilleri ile bir araya geldi.  Görüşmeyi sosyal medyadan paylaşan Bayar, “İl Başkan Yardımcımız Ali Murat Özel'in katılımıyla, Antalya Milletvekillerimiz Rafet Zeybek, Çetin Osman Budak ve Aydın Özer ile Grup Toplantımız öncesinde bir araya geldik, Antalyamızı konuştuk. İktidar yolunda hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak, gece gündüz demeden çalışacağız, partimizi Antalya'da birinci, Türkiye'de de iktidar yapacağız” notunu düştü.
İl Başkanlığı görevinden alınacağı iddiaları ile gündeme gelen ve bunun üzerine ilçe başkanlarıyla Ankara’ya çıkarma yapan CHP İl Başkanı Bayar, Ankara’da Antalya milletvekilleri ile bir araya gelerek istişare yaptı.

haberimizvar.net

Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez tarafından görevden alındığı iddiaları ile gündeme gelen CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, bu söylentilerin asılsız olduğunu açıklamıştı. Bayar, daha sonra ilçe başkanları ile gövde gösterisi yaparken Pazar günü de yine ilçe başkanları ile birlikte Ankara çıkarması yaptı. Genel Merkez’de grup toplantısına katılan Bayar, burada Antalya milletvekilleri ile bir araya geldi. 

Görüşmeyi sosyal medyadan paylaşan Bayar, “İl Başkan Yardımcımız Ali Murat Özel'in katılımıyla, Antalya Milletvekillerimiz Rafet Zeybek, Çetin Osman Budak ve Aydın Özer ile Grup Toplantımız öncesinde bir araya geldik, Antalyamızı konuştuk. İktidar yolunda hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak, gece gündüz demeden çalışacağız, partimizi Antalya'da birinci, Türkiye'de de iktidar yapacağız” notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.