Bayar görevi devraldı

SİYASET 13.02.2020 - 13:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bayar görevi devraldı

Nusret Bayar, düzenlenen törenle görevi Ahmet Kumbul’dan devraldı.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi Antalya il örgütünün haftasonu gerçekleştirilen kongresinde İl Başkanlığı'na seçilen Nusret Bayar, düzenlenen törenle görevi Ahmet Kumbul’dan devraldı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İlçe Başkanları, meclis üyeleri, delegeler ve çok sayıda partilinin katıldı.Devir teslim töreninde  CHP'nin yoldaşlığın, kardeşliğin, dayanışmanın ve hoşgörünün partisi olduğunu söyleyen Nusret Bayar, "37 olağan kongremizi geride bıraktık. Kongremiz barış, kardeşlik, dostluk ve dayanışma içinde geçti. CHP kongrelerinin kaybedeni olmaz. CHP kongreleri bayrak yarışıdır. Parti içinde kongreler biter, çalışma devam eder. Bugüne kadar partimize, partimizin başarısına emek veren Ahmet başkanıma ve yönetim kuruluna ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Eski başkan Ahmet Kumbul ise önlerindeki sürecin CHP'ye iktidar getirmesini temenni ettiğini söyledi. Konuşmaların ardından yeni ve eski başkanlar, törene katılanlarla birlikte ellerini havaya kaldırarak, birlik mesajı verdi.
Nusret Bayar, düzenlenen törenle görevi Ahmet Kumbul’dan devraldı.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi Antalya il örgütünün haftasonu gerçekleştirilen kongresinde İl Başkanlığı'na seçilen Nusret Bayar, düzenlenen törenle görevi Ahmet Kumbul’dan devraldı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İlçe Başkanları, meclis üyeleri, delegeler ve çok sayıda partilinin katıldı.Devir teslim töreninde  CHP'nin yoldaşlığın, kardeşliğin, dayanışmanın ve hoşgörünün partisi olduğunu söyleyen Nusret Bayar, "37 olağan kongremizi geride bıraktık. Kongremiz barış, kardeşlik, dostluk ve dayanışma içinde geçti. CHP kongrelerinin kaybedeni olmaz. CHP kongreleri bayrak yarışıdır. Parti içinde kongreler biter, çalışma devam eder. Bugüne kadar partimize, partimizin başarısına emek veren Ahmet başkanıma ve yönetim kuruluna ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Eski başkan Ahmet Kumbul ise önlerindeki sürecin CHP'ye iktidar getirmesini temenni ettiğini söyledi.


Konuşmaların ardından yeni ve eski başkanlar, törene katılanlarla birlikte ellerini havaya kaldırarak, birlik mesajı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.