Bayar’ın yerine Ercenk

YEREL 23.08.2023 - 17:27, Güncelleme: 23.08.2023 - 19:09
 

Bayar’ın yerine Ercenk

CHP Antalya İl eski Başkanı Nusret Bayar’a sözlü olarak tebliğ edilmesine karşın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in müdahalesiyle bugün gerçekleşen Elmalı İlçe Kongresi’nde divan başkanlığını eski Milletvekili Tuncay Ercenk yaptı. Ercenk, “Gelişmeleri bilseydim görevi kabul etmezdim” diye konuşurken, Bayar kongrede yaptığı konuşmada gündeme oturdu.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in karşı çıkması nedeniyle bugün gerçekleşen CHP Elmalı İlçe Kongresi’nde divan başkanlığını eski il başkanı Nusret Bayar yerine eski milletvekili Tuncay Ercenk yaptı. www.haberimizvar.net “Önce ‘İl Başkanlığı’ndan sonra ‘divan’dan kovdu” başlıklı haberimizin ardından CHP Elmalı İlçe Kongresi’nde gerginlik yaşandı. Kongrede divan başkanlığına Bayar yerine eski milletvekili Tuncay Ercenk oturdu. Bunun üzerine kongrede konuşmak için söz alan Bayar, Başkan Muhittin Böcek ile ilgili zehir zemberek sözler sarf etti.  Bayar, kongrede yaptığı konuşmada şunları kaydetti:  “Anlaşılan bundan sonra kongreler şenlenecek. İl ve ilçeden arandım, kongre tarihinde müsait olup, olmadığım sorulup, divan başkanı olmam istendi. Bende şeref duyacağımı bildirdim . Bugün burada divan başkanı olmayı beklerken, bir gazetede çıkan haberde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından divan başkanı olmamam adına müdahale edildiğini öğrendim. İlçe başkanımızı aradım. Baktım sesi çok kötü, bir de benden özür diliyor. Durumu anladım. Belediye başkanları hizmet üretsin, örgütün işlerine karışmasın. Muhittin Böcek’in görevi hizmet vermek ama o ne yapıyor kongrede divan başkanının kimin olup, olmayacağına karar veriyor. Belediye başkanları seçilirken örgütlere paşam, ağam diyor, seçildikten sonra ‘ben kendi gücümle’ seçildim diye ortaya çıkıyor. 4,5 yıl geçti bakın. Şimdi Muhittin Böcek, örgütlere karışmaya başladı. Muhittin Böcek örgütün işlerine bakacağına Akçay’ın içme suyu sorunun çözsün. Yüzde 95 oy aldığımız köyün 4,5 yıldır yapmadığı asfaltını seçime aylar kalan neden yaptığını açıklasın. Herkes işine baksın, örgütün işlerine karışmasın. Muhittin Böcek’in de, il başkanının da yüzüne bakarak, bu soruları yönelteceğim” dedi. Başkan Böcek’in katılmadığı kongrede Bayar’ın bu konuşmasının ardından divan başkanı Ercenk, “Olaydan haberim yoktu. Olsaydı divan başkanlığını kabul etmezdim” diye konuştu. İLGİLİ HABER https://www.haberimizvar.net/once-il-baskanligindan-sonra-divandan-kovdu-38691-haberi 
CHP Antalya İl eski Başkanı Nusret Bayar’a sözlü olarak tebliğ edilmesine karşın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in müdahalesiyle bugün gerçekleşen Elmalı İlçe Kongresi’nde divan başkanlığını eski Milletvekili Tuncay Ercenk yaptı. Ercenk, “Gelişmeleri bilseydim görevi kabul etmezdim” diye konuşurken, Bayar kongrede yaptığı konuşmada gündeme oturdu.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in karşı çıkması nedeniyle bugün gerçekleşen CHP Elmalı İlçe Kongresi’nde divan başkanlığını eski il başkanı Nusret Bayar yerine eski milletvekili Tuncay Ercenk yaptı.

www.haberimizvar.net “Önce ‘İl Başkanlığı’ndan sonra ‘divan’dan kovdu” başlıklı haberimizin ardından CHP Elmalı İlçe Kongresi’nde gerginlik yaşandı. Kongrede divan başkanlığına Bayar yerine eski milletvekili Tuncay Ercenk oturdu. Bunun üzerine kongrede konuşmak için söz alan Bayar, Başkan Muhittin Böcek ile ilgili zehir zemberek sözler sarf etti. 
Bayar, kongrede yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
 “Anlaşılan bundan sonra kongreler şenlenecek. İl ve ilçeden arandım, kongre tarihinde müsait olup, olmadığım sorulup, divan başkanı olmam istendi. Bende şeref duyacağımı bildirdim . Bugün burada divan başkanı olmayı beklerken, bir gazetede çıkan haberde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından divan başkanı olmamam adına müdahale edildiğini öğrendim. İlçe başkanımızı aradım. Baktım sesi çok kötü, bir de benden özür diliyor. Durumu anladım. Belediye başkanları hizmet üretsin, örgütün işlerine karışmasın. Muhittin Böcek’in görevi hizmet vermek ama o ne yapıyor kongrede divan başkanının kimin olup, olmayacağına karar veriyor. Belediye başkanları seçilirken örgütlere paşam, ağam diyor, seçildikten sonra ‘ben kendi gücümle’ seçildim diye ortaya çıkıyor. 4,5 yıl geçti bakın. Şimdi Muhittin Böcek, örgütlere karışmaya başladı. Muhittin Böcek örgütün işlerine bakacağına Akçay’ın içme suyu sorunun çözsün. Yüzde 95 oy aldığımız köyün 4,5 yıldır yapmadığı asfaltını seçime aylar kalan neden yaptığını açıklasın. Herkes işine baksın, örgütün işlerine karışmasın. Muhittin Böcek’in de, il başkanının da yüzüne bakarak, bu soruları yönelteceğim” dedi.
Başkan Böcek’in katılmadığı kongrede Bayar’ın bu konuşmasının ardından divan başkanı Ercenk, “Olaydan haberim yoktu. Olsaydı divan başkanlığını kabul etmezdim” diye konuştu.

İLGİLİ HABER
https://www.haberimizvar.net/once-il-baskanligindan-sonra-divandan-kovdu-38691-haberi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.