Baykal’dan sağlık durumu açıklaması

GÜNDEM 13.09.2021 - 16:12, Güncelleme: 13.09.2021 - 16:12
 

Baykal’dan sağlık durumu açıklaması

Sağlık durumuna ilişkin sosyal medyada dolaşan iddialarla ilgili açıklama yapan Deniz Baykal, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu dile getirdi.

HABERİMİZVAR – CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal, sağlık durumuna ilişkin sosyal medyada dolaşan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Gerçek Gündem’e açıklama yapan Deniz Baykal, ‘Kızı Aslı Baykal ile birlikte Ankara’daki evlerinde olduğunu belirterek sağlık durumunun gayet iyi olduğunu’ ifade etti.   HAFTADA 5 GÜN FİZİK TEDAVİ   CHP’nin eski genel başkan yardımcısı Yılmaz Ateş de Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada Baykal ile ilgili “Ankara’daki evinde, sağlığında bir değişim ve olumsuzluk yok. Haftanın 5 günü Bilkent’teki fizik tedavisine gidiyor. Biraz önce kendisiyle görüştüm sesi gayet iyi geliyordu. Sağlığına ilişkin iddialar doğru değil” dedi. Sosyal medyada, 83 yaşındaki Deniz Baykal’ın yaşamını yitirdiğine yönelik iddialar en çok konuşulan konulardan biri olmuştu. 
Sağlık durumuna ilişkin sosyal medyada dolaşan iddialarla ilgili açıklama yapan Deniz Baykal, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu dile getirdi.

HABERİMİZVAR – CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal, sağlık durumuna ilişkin sosyal medyada dolaşan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Gerçek Gündem’e açıklama yapan Deniz Baykal, ‘Kızı Aslı Baykal ile birlikte Ankara’daki evlerinde olduğunu belirterek sağlık durumunun gayet iyi olduğunu’ ifade etti.

 

HAFTADA 5 GÜN FİZİK TEDAVİ

 

CHP’nin eski genel başkan yardımcısı Yılmaz Ateş de Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada Baykal ile ilgili “Ankara’daki evinde, sağlığında bir değişim ve olumsuzluk yok. Haftanın 5 günü Bilkent’teki fizik tedavisine gidiyor. Biraz önce kendisiyle görüştüm sesi gayet iyi geliyordu. Sağlığına ilişkin iddialar doğru değil” dedi. Sosyal medyada, 83 yaşındaki Deniz Baykal’ın yaşamını yitirdiğine yönelik iddialar en çok konuşulan konulardan biri olmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.