Bayram tatili 9 gün oldu

GÜNDEM 19.03.2024 - 20:59, Güncelleme: 19.03.2024 - 21:08
 

Bayram tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını duyurdu.

haberimizvar.net- AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Ankara’da Şoför Esnafları ile İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan, Meclis'in açılmasıyla birlikte dolmuş ve minibüs esnafının plakalarına dair mülkiyet sorunlarıyla ilgili mağduriyetleri gidereceklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu çalışanları için Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağını da açıkladı. KAMU ÇALIŞANLARINA 9 GÜN BAYRAM TATİLİ Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan'da başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Salı günkü yarım günü ve pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik."  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını duyurdu.

haberimizvar.net- AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Ankara’da Şoför Esnafları ile İftar Programı'nda konuştu.

Erdoğan, Meclis'in açılmasıyla birlikte dolmuş ve minibüs esnafının plakalarına dair mülkiyet sorunlarıyla ilgili mağduriyetleri gidereceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu çalışanları için Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağını da açıkladı.

KAMU ÇALIŞANLARINA 9 GÜN BAYRAM TATİLİ

Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan'da başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Salı günkü yarım günü ve pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.