Bayramoğulları'ndan üniversitede dinleti ve söyleşi

KÜLTÜR 08.03.2024 - 12:36, Güncelleme: 08.03.2024 - 12:36
 

Bayramoğulları'ndan üniversitede dinleti ve söyleşi

Dünya Kadınlar Günü kapsamında Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Flüt Sanatçısı Lelya Bayramoğulları söyleşisi ve dinletisi gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM) iş birliği ile Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Flüt Sanatçısı Lelya Bayramoğulları'nın konseri düzenlendi. Konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Özen, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erturgut, Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM) Müdürü Doç. Dr. İlkay Kutlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM) Müdürü Doç. Dr. İlkay Kutlar etkinliğin gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür etti. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Flüt Sanatçısı Lelya Bayramoğulları dinletinin ardından hayatı ile ilgili bilgiler paylaşarak katılımcıların sorularını yanıtladı. Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erturgut da programın sonunda Lelya Bayramoğulları’na günün anısına teşekkür belgesi takdim etti.
Dünya Kadınlar Günü kapsamında Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Flüt Sanatçısı Lelya Bayramoğulları söyleşisi ve dinletisi gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM) iş birliği ile Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Flüt Sanatçısı Lelya Bayramoğulları'nın konseri düzenlendi. Konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Özen, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erturgut, Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM) Müdürü Doç. Dr. İlkay Kutlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.


ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER
Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM) Müdürü Doç. Dr. İlkay Kutlar etkinliğin gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür etti. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Flüt Sanatçısı Lelya Bayramoğulları dinletinin ardından hayatı ile ilgili bilgiler paylaşarak katılımcıların sorularını yanıtladı. Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erturgut da programın sonunda Lelya Bayramoğulları’na günün anısına teşekkür belgesi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.