Bazı İYİ Partililer Akşener’e yaklaşamayacak

SİYASET 07.09.2019 - 20:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bazı İYİ Partililer Akşener’e yaklaşamayacak

Elmalı Yağlı Güreşlerini izlemek için yarın Antalya’ya gelecek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için il teşkilatı teyakkuza geçti. Muhalif isimleri Akşener’e yaklaştırmamak için özel ekip kurulduğu iddia edildi. İl yönetimi ise bu iddiaları yalanladı.

HABERİMİZ VAR – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Elmalı ilçesinde bu yıl 667’ncisi düzenlenen yağlı güreşlere katılmak üzere Antalya’ya gelecek. Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün daveti üzerine yarın Antalya’da olacak olan Meral Akşener’i karşılama ve ağırlama için İYİ Parti Antalya il teşkilatı teyakkuza geçti. Gazeteci Teslime Tosun’un antalyahaberal isimli sitedeki haberine göre, İl Başkanı Ahmet Aydın’ın kendisini şikayet edebilecek kişilerin Akşener’in yanına yaklaştırılmaması için özel bir çalışma yaptığı iddia edildi. ‘BUNLAR HAYALİ KURGULAR’ İddiaya göre Ahmet Aydın, Meral Akşener’le konuşmak,  dosya vermek isteyen parti içinde kendilerine muhalif gördükleri kişileri yaklaştırmamak için kendisine yakın bazı partililerden özel bir ekip kurdu. İl Başkanı Ahmet Aydın’a yakın isimler ise, “Böyle bir çalışma içinde değiliz. Kim böyle bir şey söylüyorsa, kendi hayali kurgularını yansıtmışlar. Bizim amacımız genel başkanımızı gerektiği gibi ağırlamaktır. Tüm partililerimiz Elmalı’da genel başkanımızı karşılamak için orada olacaktır” dediler. BÖCEK’İ DE ZİYARET EDECEK Akşener’in yarın (Pazar günü) saat 14.00’de Antalya İl Başkanlığını, ardından da Elmalı Belediyesi’ni ziyaret edip yağlı güreşleri izleyeceği açıklandı. Akşener burada yenilecek yemeğin ardından Antalya’ya geri dönecek. Meral Akşener’in akşam saatlerinde ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret edeceği belirtildi. Akşener’in aynı gün akşamda tarifeli uçakla Ankara’ya geri döneceği öğrenildi. (Haber Merkezi)  
Elmalı Yağlı Güreşlerini izlemek için yarın Antalya’ya gelecek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için il teşkilatı teyakkuza geçti. Muhalif isimleri Akşener’e yaklaştırmamak için özel ekip kurulduğu iddia edildi. İl yönetimi ise bu iddiaları yalanladı.

HABERİMİZ VAR – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Elmalı ilçesinde bu yıl 667’ncisi düzenlenen yağlı güreşlere katılmak üzere Antalya’ya gelecek. Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün daveti üzerine yarın Antalya’da olacak olan Meral Akşener’i karşılama ve ağırlama için İYİ Parti Antalya il teşkilatı teyakkuza geçti. Gazeteci Teslime Tosun’un antalyahaberal isimli sitedeki haberine göre, İl Başkanı Ahmet Aydın’ın kendisini şikayet edebilecek kişilerin Akşener’in yanına yaklaştırılmaması için özel bir çalışma yaptığı iddia edildi.

‘BUNLAR HAYALİ KURGULAR’

İddiaya göre Ahmet Aydın, Meral Akşener’le konuşmak,  dosya vermek isteyen parti içinde kendilerine muhalif gördükleri kişileri yaklaştırmamak için kendisine yakın bazı partililerden özel bir ekip kurdu. İl Başkanı Ahmet Aydın’a yakın isimler ise, “Böyle bir çalışma içinde değiliz. Kim böyle bir şey söylüyorsa, kendi hayali kurgularını yansıtmışlar. Bizim amacımız genel başkanımızı gerektiği gibi ağırlamaktır. Tüm partililerimiz Elmalı’da genel başkanımızı karşılamak için orada olacaktır” dediler.

BÖCEK’İ DE ZİYARET EDECEK

Akşener’in yarın (Pazar günü) saat 14.00’de Antalya İl Başkanlığını, ardından da Elmalı Belediyesi’ni ziyaret edip yağlı güreşleri izleyeceği açıklandı. Akşener burada yenilecek yemeğin ardından Antalya’ya geri dönecek. Meral Akşener’in akşam saatlerinde ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret edeceği belirtildi. Akşener’in aynı gün akşamda tarifeli uçakla Ankara’ya geri döneceği öğrenildi. (Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.