'Bebek Yogası'nda renkli görüntüler

YEREL 02.05.2024 - 17:20, Güncelleme: 02.05.2024 - 17:20
 

'Bebek Yogası'nda renkli görüntüler

Konyaaltı Belediyesi'nin, 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında düzenlediği “Bebek Günleri” bugün başladı. Bebek Parkı’nda başlayan etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen "Bebek Yogası" renkli görüntülere sahne oldu.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi'nin 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında gerçekleştirdiği “Bebek Günleri” etkinlikleri başladı. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili karşısında bulunan Bebek Parkı'nda gerçekleştirilen "Bebek Günleri" eğlenceli masa oyunu ile başladı.   BEBEKLER YOGA YAPTI Etkinliklerin ilk gününde gerçekleştirilen "Bebek Yogası" renkli görüntülere sahne oldu. Yoga eğitmeni Dilek Gümüş Gökay eşliğinde gerçekleştirilen "Bebek Yogası"nda bebekler ve aileleri keyifli zaman geçirdi. "Bebek Yogası"nın ardından gerçekleştirilen söyleşide Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Doç. Dr. Veysi Çeri katılımcılara "Yeterince İyi Ebeveyn Olmak" konusunda bilgi verdi. Ebeveynlere sağlıklı bireyler yetiştirmek ve iyi bir ebeveyn olmaları için neler yapmaları gerektiğini anlatan Çeri, "Modern dünyanın dayattığı mükemmellik kaygısı ve baskısı altında ezilmeden hem kendinizi hem de çocuklarınızı yıpratmadan iyi bireyler yetiştirebilirsiniz" dedi.   BEBEK GÜNLERİ SEVİLDİ  Bebek Günleri adı altında yapılan etkinliğin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Canan Taşcı, "Etkinliğe bebeğimle katıldık. Biz zaten Bebek Parkı’nı çok seviyoruz. Kızım 15 aylıkken biz Bebek Parkı’nı tanımıştık. Sürekli olarak Bebek Parkı’na geliyoruz. Öğretmenlerimizi çok seviyoruz. Kızım Bebek Parkı’na gelince arkadaşlık kurmayı öğrendi. Bebek Parkı’nın hijyenik olması nedeniyle kızım tuvalet eğitimini de daha çabuk kavradı" dedi. Bu tür etkinliklerin çocuğun sosyalleşmesi adına faydalı olduğunu söyleyen İbrahim Kaya da, "Çocuğumu 10 aydır her hafta Bebek Parkı’na getiriyorum. Öğretmenlerimiz gayet ilgililer. Burası çocuğumun sosyalleşmesi adına çok etkili oldu. Bebek Günleri'nde de 3 gün boyunca bebeklerimize ve biz ailelerine yönelik gerçekleştirilecek etkinlikler çok güzel. Konyaaltı Belediye Başkanımız Cem Kotan'a ve tüm ekibine teşekkür ediyorum" dedi.
Konyaaltı Belediyesi'nin, 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında düzenlediği “Bebek Günleri” bugün başladı. Bebek Parkı’nda başlayan etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen "Bebek Yogası" renkli görüntülere sahne oldu.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi'nin 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında gerçekleştirdiği “Bebek Günleri” etkinlikleri başladı. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili karşısında bulunan Bebek Parkı'nda gerçekleştirilen "Bebek Günleri" eğlenceli masa oyunu ile başladı.

 


BEBEKLER YOGA YAPTI

Etkinliklerin ilk gününde gerçekleştirilen "Bebek Yogası" renkli görüntülere sahne oldu. Yoga eğitmeni Dilek Gümüş Gökay eşliğinde gerçekleştirilen "Bebek Yogası"nda bebekler ve aileleri keyifli zaman geçirdi. "Bebek Yogası"nın ardından gerçekleştirilen söyleşide Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Doç. Dr. Veysi Çeri katılımcılara "Yeterince İyi Ebeveyn Olmak" konusunda bilgi verdi. Ebeveynlere sağlıklı bireyler yetiştirmek ve iyi bir ebeveyn olmaları için neler yapmaları gerektiğini anlatan Çeri, "Modern dünyanın dayattığı mükemmellik kaygısı ve baskısı altında ezilmeden hem kendinizi hem de çocuklarınızı yıpratmadan iyi bireyler yetiştirebilirsiniz" dedi.  


BEBEK GÜNLERİ SEVİLDİ 
Bebek Günleri adı altında yapılan etkinliğin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Canan Taşcı, "Etkinliğe bebeğimle katıldık. Biz zaten Bebek Parkı’nı çok seviyoruz. Kızım 15 aylıkken biz Bebek Parkı’nı tanımıştık. Sürekli olarak Bebek Parkı’na geliyoruz. Öğretmenlerimizi çok seviyoruz. Kızım Bebek Parkı’na gelince arkadaşlık kurmayı öğrendi. Bebek Parkı’nın hijyenik olması nedeniyle kızım tuvalet eğitimini de daha çabuk kavradı" dedi. Bu tür etkinliklerin çocuğun sosyalleşmesi adına faydalı olduğunu söyleyen İbrahim Kaya da, "Çocuğumu 10 aydır her hafta Bebek Parkı’na getiriyorum. Öğretmenlerimiz gayet ilgililer. Burası çocuğumun sosyalleşmesi adına çok etkili oldu. Bebek Günleri'nde de 3 gün boyunca bebeklerimize ve biz ailelerine yönelik gerçekleştirilecek etkinlikler çok güzel. Konyaaltı Belediye Başkanımız Cem Kotan'a ve tüm ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.