Bekçinin tuvalete gitmesini beklediler, 17 bin liralık kabloyu çaldılar

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.03.2021 - 16:18, Güncelleme: 18.03.2021 - 16:18
 

Bekçinin tuvalete gitmesini beklediler, 17 bin liralık kabloyu çaldılar

Antalya'nın Alanya ilçesinde inşaattaki bekçinin tuvalete gitmesini fırsat bilen ailenin 3 üyesi, piyasa değeri 17 bin TL olan 400 kilo ağırlığındaki kablo makarasını kamyonete yükleyip, götürdü. Jandarma, şüpheli Ahmet K. (40) ve eşi Ayşe K.'yi (35) yakalarken, çiftin 16 yaşındaki çocukları ise aranıyor.

haberimizvar.net Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde 5 Mart günü saat 06.00 sıralarında karı- koca ile bir çocuğunun, inşaatın önünden 17 bin TL değerinde yaklaşık 400 kilo ağırlığındaki kablo makarasının çaldığı bilgisi üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu şüphelilerin Ahmet K. ve Ayşe K. çiftiyle çocukları B.K. olduğu tespit edildi. Şüphelilerin 18 ayrı suç dosyası olduğu ve Antalya'dan birçok kez Alanya'ya hırsızlık yapmaya geldikleri öğrenildi. BEKÇİNİN OLMADIĞI ANI BEKLEDİLER Hırsızlık şüphelilerinin Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan inşaata kamyonetle geldiği ve bekçinin tuvalete gitmesini beklediği saptandı. Bekçi inşaattan uzaklaştıktan sonra Ahmet K. ve oğlu B.K.'nin araçtan inerek, site önünde bulunan ve piyasa değeri 17 bin TL olan kablo makarasını alarak Ayşe K.'nin de yardımıyla kamyonete yüklediği belirlendi. Toplam 3 dakika süren hırsızlık olayıyla ilgili JASAT dedektifleri harekete geçti. Şüphelileri bulmak için güvenlik kamerası görüntülerini titizlikle inceleyen ekipler, Ahmet K. ve Ayşe K.'yi Antalya'daki adreslerinde yakalayarak gözaltına aldı. İşlemleri yapılmak üzere karakola götürülen şüpheliler, bugün Alanya Adliyesi'ne getirildi. Diğer şüpheli B.K.'yi arama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi. Çalınan kablonun ise akıbetinin henüz tespit edilemediği belirtildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde inşaattaki bekçinin tuvalete gitmesini fırsat bilen ailenin 3 üyesi, piyasa değeri 17 bin TL olan 400 kilo ağırlığındaki kablo makarasını kamyonete yükleyip, götürdü. Jandarma, şüpheli Ahmet K. (40) ve eşi Ayşe K.'yi (35) yakalarken, çiftin 16 yaşındaki çocukları ise aranıyor.

haberimizvar.net

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde 5 Mart günü saat 06.00 sıralarında karı- koca ile bir çocuğunun, inşaatın önünden 17 bin TL değerinde yaklaşık 400 kilo ağırlığındaki kablo makarasının çaldığı bilgisi üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu şüphelilerin Ahmet K. ve Ayşe K. çiftiyle çocukları B.K. olduğu tespit edildi. Şüphelilerin 18 ayrı suç dosyası olduğu ve Antalya'dan birçok kez Alanya'ya hırsızlık yapmaya geldikleri öğrenildi.

BEKÇİNİN OLMADIĞI ANI BEKLEDİLER

Hırsızlık şüphelilerinin Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan inşaata kamyonetle geldiği ve bekçinin tuvalete gitmesini beklediği saptandı. Bekçi inşaattan uzaklaştıktan sonra Ahmet K. ve oğlu B.K.'nin araçtan inerek, site önünde bulunan ve piyasa değeri 17 bin TL olan kablo makarasını alarak Ayşe K.'nin de yardımıyla kamyonete yüklediği belirlendi. Toplam 3 dakika süren hırsızlık olayıyla ilgili JASAT dedektifleri harekete geçti. Şüphelileri bulmak için güvenlik kamerası görüntülerini titizlikle inceleyen ekipler, Ahmet K. ve Ayşe K.'yi Antalya'daki adreslerinde yakalayarak gözaltına aldı. İşlemleri yapılmak üzere karakola götürülen şüpheliler, bugün Alanya Adliyesi'ne getirildi. Diğer şüpheli B.K.'yi arama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi. Çalınan kablonun ise akıbetinin henüz tespit edilemediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.