Bekir Kıvrım Başkan Genç'i ziyaret etti

SİYASET 02.03.2024 - 11:06, Güncelleme: 02.03.2024 - 11:06
 

Bekir Kıvrım Başkan Genç'i ziyaret etti

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, örnek bir davranışa daha imza attı. Ahde vefa ziyaretlerini sürdüren Kıvrım, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret edip, görüş alışverişinde bulundu.

haberimizvar.net- Yerel seçime kısa bir süre kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Parti ayrımı gözetmeksizin ‘Her şey Döşemealtı için’ sloganı ile yola çıkan Başkan Adayı Kıvrım, örnek bir ziyarete daha imza attı. AHDE VEFA ÖRNEĞİ Parti ayrımı gözetmeksizin Döşemealtı’na hizmet etmiş önceki dönem başkanlara ahde vefa örneği gösteren Kıvrım, iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevi yürüten mevcut Belediye Başkanı Turgay Genç’i de ziyaret etti. Ziyarette Döşemealtı ve seçim süreci ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Genç’e teşekkür etti. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’te, Kıvrım’a seçimler için başarılar diledi.  HERKESİ ZİYARET ETTİ Bekir Kıvrım, daha önce Döşemealtı’nda belediye ile belde başkanlığı yapmış İsmail Kaşlı, Osman Kayalı, Feyzullah Gökçe, Nurettin Tursun, Hasan Akalın, Mehmet Bahşi, Sadi Küçükbaşkan, Sami Küçükbaşkan, Halil Say, Dursun Uyhan ve Ramazan Çelik ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmuştu. 
Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, örnek bir davranışa daha imza attı. Ahde vefa ziyaretlerini sürdüren Kıvrım, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret edip, görüş alışverişinde bulundu.

haberimizvar.net- Yerel seçime kısa bir süre kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Parti ayrımı gözetmeksizin ‘Her şey Döşemealtı için’ sloganı ile yola çıkan Başkan Adayı Kıvrım, örnek bir ziyarete daha imza attı.

AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Parti ayrımı gözetmeksizin Döşemealtı’na hizmet etmiş önceki dönem başkanlara ahde vefa örneği gösteren Kıvrım, iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevi yürüten mevcut Belediye Başkanı Turgay Genç’i de ziyaret etti.

Ziyarette Döşemealtı ve seçim süreci ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Genç’e teşekkür etti. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’te, Kıvrım’a seçimler için başarılar diledi. 

HERKESİ ZİYARET ETTİ

Bekir Kıvrım, daha önce Döşemealtı’nda belediye ile belde başkanlığı yapmış İsmail Kaşlı, Osman Kayalı, Feyzullah Gökçe, Nurettin Tursun, Hasan Akalın, Mehmet Bahşi, Sadi Küçükbaşkan, Sami Küçükbaşkan, Halil Say, Dursun Uyhan ve Ramazan Çelik ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.