Bekir Kıvrım ilk iftarını TOKİ konutlarında yaptı

SİYASET 12.03.2024 - 11:37, Güncelleme: 12.03.2024 - 12:28
 

Bekir Kıvrım ilk iftarını TOKİ konutlarında yaptı

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Ramazan ayının ilk iftarını TOKİ konutlarındaki vatandaşlarla birlikte yaptı. Kıvrım, “Ramazan boyunca vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

haberimizvar.net- Yerel seçime sayılı günler kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım tempoyu arttırdı. Kıvrım, Ramazan ayı olmasına rağmen gündüzleri esnaf ve mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Başkan Adayı Kıvrım, Ramazan ayının ilk iftarında da seçmenle bir araya geldi.   TÜTÜNCÜ’DE KATILDI Döşemealtı’daki TOKİ Konutları’ndaki ilk iftar programına Başkan Adayı Kıvrım ile birlikte AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz da katıldı. TOKİ sakinleri iftara büyük ilgi gösterdi.   HER GÜN BİR YERDE İftarda konuşan Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, ramazan ayının birlik ve beraberlik olduğunu söyledi. Kıvrım, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan oruç ayı Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve dualarımızı kabul etsin. İlk orucumuzu sizlerle birlikte açtık. Çok güzel bir katılım oldu. Ramazan boyunca vatandaşlarımızla iftarda buluşmaya devam edeceğiz. Onlarla iftar yapıp hem sorunlarını hem de bizden istekleri dinleyeceğiz” dedi.
Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Ramazan ayının ilk iftarını TOKİ konutlarındaki vatandaşlarla birlikte yaptı. Kıvrım, “Ramazan boyunca vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

haberimizvar.net- Yerel seçime sayılı günler kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım tempoyu arttırdı. Kıvrım, Ramazan ayı olmasına rağmen gündüzleri esnaf ve mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Başkan Adayı Kıvrım, Ramazan ayının ilk iftarında da seçmenle bir araya geldi.

 

TÜTÜNCÜ’DE KATILDI

Döşemealtı’daki TOKİ Konutları’ndaki ilk iftar programına Başkan Adayı Kıvrım ile birlikte AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz da katıldı. TOKİ sakinleri iftara büyük ilgi gösterdi.

 

HER GÜN BİR YERDE

İftarda konuşan Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, ramazan ayının birlik ve beraberlik olduğunu söyledi. Kıvrım, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan oruç ayı Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve dualarımızı kabul etsin. İlk orucumuzu sizlerle birlikte açtık. Çok güzel bir katılım oldu. Ramazan boyunca vatandaşlarımızla iftarda buluşmaya devam edeceğiz. Onlarla iftar yapıp hem sorunlarını hem de bizden istekleri dinleyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.