Bekir Kıvrım'a durmak yok

SİYASET 04.03.2024 - 13:42, Güncelleme: 04.03.2024 - 13:42
 

Bekir Kıvrım'a durmak yok

31 Mart yerel seçimlerine 26 gün kala seçim çalışmalarına hız veren Cumhur İttifakı'nın Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Seçim kampanyasını 'Bekir Kıvrım gönülleri fethediyor' sloganı başlatan Kıvrım, mahalle ziyaretlerinde vatandaşın sorun ve taleplerini dinliyor.

haberimizvar.net- Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım,seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Kıvrım, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi. YEREL seçime 26 gün kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım seçim çalışma temposunu artırdı. Döşemealtı’nı adım adım gezen, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak için gece gündüz demeden çalışan Başkan Adayı Kıvrım, gönüllere girmeye ve gönülleri fethetmeye devam ediyor.  VATANDAŞLA BULUŞTU Bekir Kıvrım, seçim çalışmaları kapsamında Yeniköy, Nebiler, Tomalar ve Killik Mahallelilerinde Döşemealtılılar ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Döşemealtı Belediyie Başkan Adayı Kıvrım, yapacakları projeleri ve sorunlar için çözüm önerilerini anlattı. PROJELERİMİZ HAZIR Türkiye yüzyılına yakışır bir Döşemealtı’nı inşa etmek için kolları sıvadıklarını vurgulayan Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, “Döşemealtı’nın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Ne yazık ki ilçemizin son 10 yılı heba edildi ve boşa gitti. Bu açığı kapatmak için 1 Nisan’dan itibaren gece gündüz demeden çalışacağız. Bugünde hemşerilerimizle bir araya geldik. Onların sorunlarını ve isteklerini dinledik. 31 Mart seçimlerinde bizlere teveccüh göstermeleri halinde yapacağımız projelerimizi anlattık. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
31 Mart yerel seçimlerine 26 gün kala seçim çalışmalarına hız veren Cumhur İttifakı'nın Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Seçim kampanyasını 'Bekir Kıvrım gönülleri fethediyor' sloganı başlatan Kıvrım, mahalle ziyaretlerinde vatandaşın sorun ve taleplerini dinliyor.

haberimizvar.net- Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Kıvrım, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.

YEREL seçime 26 gün kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım seçim çalışma temposunu artırdı. Döşemealtı’nı adım adım gezen, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak için gece gündüz demeden çalışan Başkan Adayı Kıvrım, gönüllere girmeye ve gönülleri fethetmeye devam ediyor. 

VATANDAŞLA BULUŞTU

Bekir Kıvrım, seçim çalışmaları kapsamında Yeniköy, Nebiler, Tomalar ve Killik Mahallelilerinde Döşemealtılılar ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Döşemealtı Belediyie Başkan Adayı Kıvrım, yapacakları projeleri ve sorunlar için çözüm önerilerini anlattı.

PROJELERİMİZ HAZIR

Türkiye yüzyılına yakışır bir Döşemealtı’nı inşa etmek için kolları sıvadıklarını vurgulayan Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, “Döşemealtı’nın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Ne yazık ki ilçemizin son 10 yılı heba edildi ve boşa gitti. Bu açığı kapatmak için 1 Nisan’dan itibaren gece gündüz demeden çalışacağız. Bugünde hemşerilerimizle bir araya geldik. Onların sorunlarını ve isteklerini dinledik. 31 Mart seçimlerinde bizlere teveccüh göstermeleri halinde yapacağımız projelerimizi anlattık. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.