Belediye başkanından kadın muhtara hakaret

KULİS 03.12.2019 - 13:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Belediye başkanından kadın muhtara hakaret

Antalya’nın siyaset gündemine son günlerde yerleşen en önemli konu, bir belediye başkanının partilisi olan kadın muhtara attığı hakaret dolu mesajlar oldu.

HABERİMİZ VAR - Siyasetçilerin bir yere seçildikten sonraki şaşırtıcı değişimine en çarpıcı örnek bir ilçe belediyesinde yaşanıyor. Beyefendi kişiliğiyle tanınan, ancak belediye başkanı seçildikten sonra adeta 180 derece değişimiyle siyaset sofralarının gündeminde yer olan belediye başkanı, verdiği sözleri unutmuş, çevresiyle ve seçmeniyle iletişimi kesmiş bir yönetim anlayışıyla belediyeyi yönetmeye çalışıyor. KENDİSİNİ DESTEKLEYENLER PİŞMAN İlçesindeki partilisi bir kadın muhtara attığı söylenen hakaret dolu mesajlar bütün bunların üstüne tüy dikti. Kadın muhtar, siyasi kulislerin en çok konuşulan konusu haline gelen bu mesajları partisine zarar gelecek diye kimseye göstermezken, yaşananları bilenler söz konusu belediye başkanı için çok şeyler söylüyor. Özellikle partisinde ve geçmişten beri kendisini destekleyen ekipteki huzursuzluğu, kandırılmışlık hissini, pişmanlığı tarif etmek mümkün değil. (Haber Merkezi)
Antalya’nın siyaset gündemine son günlerde yerleşen en önemli konu, bir belediye başkanının partilisi olan kadın muhtara attığı hakaret dolu mesajlar oldu.

HABERİMİZ VAR - Siyasetçilerin bir yere seçildikten sonraki şaşırtıcı değişimine en çarpıcı örnek bir ilçe belediyesinde yaşanıyor. Beyefendi kişiliğiyle tanınan, ancak belediye başkanı seçildikten sonra adeta 180 derece değişimiyle siyaset sofralarının gündeminde yer olan belediye başkanı, verdiği sözleri unutmuş, çevresiyle ve seçmeniyle iletişimi kesmiş bir yönetim anlayışıyla belediyeyi yönetmeye çalışıyor.

KENDİSİNİ DESTEKLEYENLER PİŞMAN

İlçesindeki partilisi bir kadın muhtara attığı söylenen hakaret dolu mesajlar bütün bunların üstüne tüy dikti. Kadın muhtar, siyasi kulislerin en çok konuşulan konusu haline gelen bu mesajları partisine zarar gelecek diye kimseye göstermezken, yaşananları bilenler söz konusu belediye başkanı için çok şeyler söylüyor. Özellikle partisinde ve geçmişten beri kendisini destekleyen ekipteki huzursuzluğu, kandırılmışlık hissini, pişmanlığı tarif etmek mümkün değil. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.