Belediye başkanından kar fotoğrafları

30.12.2019 - 15:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Belediye başkanından kar fotoğrafları

Kar yağışıyla beyaza bürünen Elmalı’nın fotoğraflarını paylaşan Belediye Başkanı Halil Öztürk, “Tüm güzelliğini giydiği beyaz gelinliği ile sergileyen ilçemiz, her mevsimde eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.

HABERİMİZ VAR – Antalya’nın Akseki, İbradı ve Elmalı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Elmalı ilçesinde saat 01.00 sıralarında başlayan kar yağışı sabaha kadar sürdü. Karlı ve beyaz bir sabaha uyanan Elmalı halkı karı sevinçle karşıladı. Gündelik hayatı etkilemeyen yağış çiftçilerin yüzünü güldürdü. Elmalı’da uzun zamandır beklenen kar lapa lapa yağdı ve sokaklarda insanlar kartopu oynarken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. ELMALI’YA BEYAZ GELİNLİK İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk de sosyal medya hesabından, beyaza bürünmüş ilçe merkezinin fotoğraflarını paylaştı. Belediye Kültür Müdürlüğü tarafından çekilen fotoğraflardan bir seçki yapan Öztürk, “Beklenen kar yağışı ile Elmalı beyaza büründü. Tüm güzelliğini giydiği beyaz gelinliği ile sergileyen ilçemiz, her mevsimde eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu bir kez daha gösterdi” diye not düştü. (Haber Merkezi)  
Kar yağışıyla beyaza bürünen Elmalı’nın fotoğraflarını paylaşan Belediye Başkanı Halil Öztürk, “Tüm güzelliğini giydiği beyaz gelinliği ile sergileyen ilçemiz, her mevsimde eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.

HABERİMİZ VAR – Antalya’nın Akseki, İbradı ve Elmalı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Elmalı ilçesinde saat 01.00 sıralarında başlayan kar yağışı sabaha kadar sürdü. Karlı ve beyaz bir sabaha uyanan Elmalı halkı karı sevinçle karşıladı. Gündelik hayatı etkilemeyen yağış çiftçilerin yüzünü güldürdü. Elmalı’da uzun zamandır beklenen kar lapa lapa yağdı ve sokaklarda insanlar kartopu oynarken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

ELMALI’YA BEYAZ GELİNLİK

İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk de sosyal medya hesabından, beyaza bürünmüş ilçe merkezinin fotoğraflarını paylaştı. Belediye Kültür Müdürlüğü tarafından çekilen fotoğraflardan bir seçki yapan Öztürk, “Beklenen kar yağışı ile Elmalı beyaza büründü. Tüm güzelliğini giydiği beyaz gelinliği ile sergileyen ilçemiz, her mevsimde eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu bir kez daha gösterdi” diye not düştü. (Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.