Belediye başkanını isyanın

GÜNDEM 01.08.2021 - 22:37, Güncelleme: 01.08.2021 - 22:37
 

Belediye başkanını isyanın

Yangının Çökertme’ye yaklaşması üzerine yetkililerden hava desteği isteyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın 5 saat süren çabası sonuç vermedi. Tokat, “Gelin şimdi ziyaret edin bakalım ne hale gelmiş güzelim Çökertme” diye isyan etti

HABERİMİZVAR – Muğla’nın Bodrum ilçesinde çıkan yangının Çökertme’ye ulaşması üzerine uzun saatler hava desteği isteyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, desteğin gelmemesi üzerine akşam saatlerinde isyan etti. Başkan Tokat, attığı son Twitter mesajında, “Sabahtan beri feryat ettik, hava desteği dedik, hepimiz söyledik çırpındık. Anlatamadık ya da anlaşılamadık. Gelin şimdi ziyaret edin bakalım ne hale gelmiş güzelim Çökertme” dedi.   YETKİLİLERE ULAŞMA ÇABASI   Alevlerin Çökertme’ye yaklaşması üzerine hava desteği çağrıları yapmaya başlayan Başkan Tokat, “Çökertme’deyiz. Tüm ekiplerimizle söndürme, tahliye ve her türlü destek noktasında hemşerilerimizin yanındayız. Fakat buraya acil olarak uçak desteği gerekmekte. Bir kez daha haykırıyoruz” mesajı paylaştı. Destek için sürekli yetkilileri arayan Başkan Tokat, “Akşam olmadan Çökertme’ye havadan müdahale şart. Tüm yetkililere ulaşmaya çalışıyoruz” diye ikinci bir çağrı yaptı.   ÇÖKERTME’Yİ TERK EDİN   Başkan Tokat, üçüncü mesajında, “Saat 17.23. Alevler Çökertme’ye yaklaştı. Hala hava desteği bekliyoruz” dedi. Bütün çabaları boşa çıkan Milas Belediye Başkanı Tokat, “Ne yazık ki tüm çabalarımıza rağmen Çökertme yanıyor. Kaç saat oldu ne helikopter var, ne uçak… Yol kapanıyor, derhal Çökertme’yi terk edin” çağrısı yaptı. Tokat 5 saatlik çabanın ardından Çökertme’nin yanışını izlemek zorunda kalırken, yetkililere de isyan etti. 
Yangının Çökertme’ye yaklaşması üzerine yetkililerden hava desteği isteyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın 5 saat süren çabası sonuç vermedi. Tokat, “Gelin şimdi ziyaret edin bakalım ne hale gelmiş güzelim Çökertme” diye isyan etti

HABERİMİZVAR – Muğla’nın Bodrum ilçesinde çıkan yangının Çökertme’ye ulaşması üzerine uzun saatler hava desteği isteyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, desteğin gelmemesi üzerine akşam saatlerinde isyan etti. Başkan Tokat, attığı son Twitter mesajında, “Sabahtan beri feryat ettik, hava desteği dedik, hepimiz söyledik çırpındık. Anlatamadık ya da anlaşılamadık. Gelin şimdi ziyaret edin bakalım ne hale gelmiş güzelim Çökertme” dedi.

 

YETKİLİLERE ULAŞMA ÇABASI

 

Alevlerin Çökertme’ye yaklaşması üzerine hava desteği çağrıları yapmaya başlayan Başkan Tokat, “Çökertme’deyiz. Tüm ekiplerimizle söndürme, tahliye ve her türlü destek noktasında hemşerilerimizin yanındayız. Fakat buraya acil olarak uçak desteği gerekmekte. Bir kez daha haykırıyoruz” mesajı paylaştı. Destek için sürekli yetkilileri arayan Başkan Tokat, “Akşam olmadan Çökertme’ye havadan müdahale şart. Tüm yetkililere ulaşmaya çalışıyoruz” diye ikinci bir çağrı yaptı.

 

ÇÖKERTME’Yİ TERK EDİN

 

Başkan Tokat, üçüncü mesajında, “Saat 17.23. Alevler Çökertme’ye yaklaştı. Hala hava desteği bekliyoruz” dedi. Bütün çabaları boşa çıkan Milas Belediye Başkanı Tokat, “Ne yazık ki tüm çabalarımıza rağmen Çökertme yanıyor. Kaç saat oldu ne helikopter var, ne uçak… Yol kapanıyor, derhal Çökertme’yi terk edin” çağrısı yaptı. Tokat 5 saatlik çabanın ardından Çökertme’nin yanışını izlemek zorunda kalırken, yetkililere de isyan etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.