Belediye başkanlarına 'Özel' ayar

SİYASET 04.12.2023 - 12:45, Güncelleme: 04.12.2023 - 12:45
 

Belediye başkanlarına 'Özel' ayar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in il binasın önünde 'Antalya Buluşması' adıyla düzenlenen konuşmasından sonra yapılan toplantıda CHP'li belediye başkanlarına sitemde bulunarak, "Antalya'ya son gelişimde göremediğim belediye başkanlarımızı burada görmekten mutlu oldum" diyerek ayar verdiği bildiriliyor.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manavgat'ta gerçekleştirilen yerel seçimlere hazırlık kampına katılmadan önce CHP Antalya İl Başkanlığı'nı ziyaret etmişti. Özel, parti binası önünde 'Antalya Buluşması' adı verilen konuşmasının yaptıktan sonra genel başkan yardımcıları, parti meclisi üyeleri, merkez yönetim kurulu üyeleri, il başkanı ve partili belediye başkanları ile bir toplantı yapmıştı.  Özel'in bu toplantıda CHP'li belediye başkanlarına, "Antalya'ya son gelişimde göremediğim belediye başkanlarımızı burada görmekten mutlu oldum" sitemiyle bir anlamda belediye başkanlarına ayar verdiği belirtiliyor.  Özgür Özel, kurultay öncesi CHP Genel Başkan Adayı olarak 21 Ekim 2023 günü Antalya'ya gelmiş, CHP'li belediye başkanları Özel'i Antalya Havalimanı'nda karşılamadıkları gibi, CHP Antalya İl binası önünde genel başkan adayı olarak yaptığı konuşmayı da izlememişlerdi. Özel'in kendisini karşılamayan ve konuşmasını da izlemeyen CHP'nin Antalya belediye başkanlarına bu nedenle sitemde bulunduğu ve "Antalya'ya son gelişimde göremediğim belediye başkanlarımızı burada görmekten mutlu oldum" diyerek, 'Özel' bir ayar verdiği belirtiliyor.  Öte yandan, Özel hafta sonu Antalya’ya gelişinde Büyükşehir Belediye ziyaretini programına dahil etmemesine karşın ziyareti gerçekleştirmesi ‘ikna edildi’ yorumuyla kulislere yansıdı. Özel’in Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etmek istemediği ancak Ali Mahir Başarır’ın ısrarı üzerine belediyeye gittiği öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in il binasın önünde 'Antalya Buluşması' adıyla düzenlenen konuşmasından sonra yapılan toplantıda CHP'li belediye başkanlarına sitemde bulunarak, "Antalya'ya son gelişimde göremediğim belediye başkanlarımızı burada görmekten mutlu oldum" diyerek ayar verdiği bildiriliyor.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manavgat'ta gerçekleştirilen yerel seçimlere hazırlık kampına katılmadan önce CHP Antalya İl Başkanlığı'nı ziyaret etmişti. Özel, parti binası önünde 'Antalya Buluşması' adı verilen konuşmasının yaptıktan sonra genel başkan yardımcıları, parti meclisi üyeleri, merkez yönetim kurulu üyeleri, il başkanı ve partili belediye başkanları ile bir toplantı yapmıştı. 

Özel'in bu toplantıda CHP'li belediye başkanlarına, "Antalya'ya son gelişimde göremediğim belediye başkanlarımızı burada görmekten mutlu oldum" sitemiyle bir anlamda belediye başkanlarına ayar verdiği belirtiliyor. 

Özgür Özel, kurultay öncesi CHP Genel Başkan Adayı olarak 21 Ekim 2023 günü Antalya'ya gelmiş, CHP'li belediye başkanları Özel'i Antalya Havalimanı'nda karşılamadıkları gibi, CHP Antalya İl binası önünde genel başkan adayı olarak yaptığı konuşmayı da izlememişlerdi. Özel'in kendisini karşılamayan ve konuşmasını da izlemeyen CHP'nin Antalya belediye başkanlarına bu nedenle sitemde bulunduğu ve "Antalya'ya son gelişimde göremediğim belediye başkanlarımızı burada görmekten mutlu oldum" diyerek, 'Özel' bir ayar verdiği belirtiliyor. 

Öte yandan, Özel hafta sonu Antalya’ya gelişinde Büyükşehir Belediye ziyaretini programına dahil etmemesine karşın ziyareti gerçekleştirmesi ‘ikna edildi’ yorumuyla kulislere yansıdı. Özel’in Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etmek istemediği ancak Ali Mahir Başarır’ın ısrarı üzerine belediyeye gittiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.