Belediye başkanlarından iş istemeyin..!

SİYASET 08.10.2019 - 13:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Belediye başkanlarından iş istemeyin..!

Milletvekillerinin, belediye başkanlarının telefonlarına yanıt vermediği şikayeti üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Şikayet alışkanlığınızdan vazgeçin ve belediye başkanlarından iş istemeyin” dedi

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), hafta sonu Bolu Abant'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde milletvekilleri ve genel merkez yöneticileriyle kampa girdi. Milletvekillerinden sorumlu oldukları iller hakkında bilgi alan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, önemli bir konunun altını çizdi. TELEFONLARIMIZA ÇIKMIYORLAR Kamptaki toplantıda milletvekillerinin, belediye başkanlarını "telefonlarımıza çıkmıyorlar" diye şikayet etmesi üzerine Kılıçdaroğlu,  istihdam ve iş isteyen milletvekillerine bu beklentilerini bırakmalarını söyledi. İş bulmak hükümetin işi diyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına yardımcı olunması gerektiğini de belirterek, “Belediye başkanlarından iş istemeyin” diye konuştu.
Milletvekillerinin, belediye başkanlarının telefonlarına yanıt vermediği şikayeti üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Şikayet alışkanlığınızdan vazgeçin ve belediye başkanlarından iş istemeyin” dedi

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), hafta sonu Bolu Abant'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde milletvekilleri ve genel merkez yöneticileriyle kampa girdi. Milletvekillerinden sorumlu oldukları iller hakkında bilgi alan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, önemli bir konunun altını çizdi.

TELEFONLARIMIZA ÇIKMIYORLAR

Kamptaki toplantıda milletvekillerinin, belediye başkanlarını "telefonlarımıza çıkmıyorlar" diye şikayet etmesi üzerine Kılıçdaroğlu,  istihdam ve iş isteyen milletvekillerine bu beklentilerini bırakmalarını söyledi. İş bulmak hükümetin işi diyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına yardımcı olunması gerektiğini de belirterek, “Belediye başkanlarından iş istemeyin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.