Belediye emrinize amade!

YEREL 16.03.2024 - 11:10, Güncelleme: 16.03.2024 - 11:16
 

Belediye emrinize amade!

Muratpaşa Belediye Başkanı ve Adayı Ümit Uysal, belediyenin Muratpaşa halkının emrine amade olduğunu söyledi.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, gelenekselleştirdiği iftar sofrasını bu kez Meltem Mahallesi’ne kurdu. Meltem pazar yerinde düzenlenen iftara Meltem, Soğuksu ve Bayındır mahalle sakinleri konuk oldu. Başkan Uysal ise iftara eşi Ümran Uysal ile katıldı. Ayrıca iftarda CHP Muratpaşa İlçe yönetimi, siyasi parti yöneticileri, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, muhtarlar, muhtar adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda mahalle sakini yer aldı. Yüzlerce kişinin alanı doldurduğu iftarda dualar okundu, ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. Yemeğin ardından konuşma yapan Uysal, “Sayımız biraz daha artmış, gücümüz biraz daha artmış, birliğimiz, beraberliğimiz biraz daha artmış. Ne mutlu bize” diyerek mahalleliye hayırlı Ramazan’lar diledi. Başkan Uysal, Muratpaşa’da kent sakinlerinin taleplerini dikkate aldıklarını ifade ederken ise “Belediyemden, şu hizmetten yararlanmak istiyorum diyen herkesin, belediyesi emrine amade olur” diye konuştu. Uysal “Bütün işlerimizin ortak özelliği şudur: Bütün Muratpaşalılara eşit dağılır” dedi. Ayrıca Muratpaşa’da doğalgaz hattının yüzde 90 oranda tamamlandığını duyuran Uysal, doğalgaz hattının döşendiği tüm cadde ve sokaklarda asfalt yenileme çalışmalarının da doğru orantılı olarak tamamlandığını söyledi. Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi olarak verilen hizmetlerin büyük bir kısmının kadının hayatını kolaylaştırrmaya yönelik olduğunu aktardı. Uysal, “Çalışmalarımızın hepsi kadınlarımıza dayanır. Bütün gücümüz kadınlarımızın hayatının kolaylaştırılmasıyla ilgilidir. Bununla yetinmeyiz. Belediyedeki müdürlerimizin 3’te 2’si kadındır. Belediye personellerimizin büyük bir kısmı kadınlardan oluşur. Bu güç sizin gücünüz” diye konuştu. Kreşler, eğitim kurumları, kurslar, yaşlı bakım hizmetleri, evde bakım hizmetleri, diyetisyen hizmetleri, kadın danışma merkezleri ve spor merkezleri gibi bir çok hizmeti örnekleyerek kadını önceleyen ve hayatını kolaylaştıran çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Uysal şunları söyledi: “Çalışmalarımızın hepsi nihayetinde, evin bel kemiği, iç işleri bakanı kadınlarımızın hayatına değen harcamalarımız, uygulamalarımızdır. Ekonomik ve sosyal imkanlar çerçevesinde, makul ölçüler içinde geliştirilerek devam edecektir. Helali hoş olsun.” Muratpaşa Belediyesi’nin, Antalya’nın tüm ilçelerinde çocukları buluşturduğu, gerçekliğin sanal dünyaya aktarıldığı ve VR gözlüklerle bu dünyayı çocuklara deneyimleme imkanı sunan sanal gerçeklik karavanları şimdi de iftar sofralarında eğlendiriyor. İlk kez sanal gerçeklikle tanışma fırsatı yakaladığını söyleyen 12 yaşındaki Halil Efe Ceren çok eğlendiğini dile getirirken Muratpaşa Belediyesi’ne de teşekkür ettiğini söyledi. İftar verilen alanlarda ayrıca çocuklar için özel bir köşe de oluşturuluyor. Palyaçoların da eşlik ettiği iftarlarda çocukların yüzleri rengarenk masal kahramanlarına boyanıyor. Çocuklar son olarak geleneksel Hacivat ve Karagöz gölge oyununu izleyerek günü noktalıyor.
Muratpaşa Belediye Başkanı ve Adayı Ümit Uysal, belediyenin Muratpaşa halkının emrine amade olduğunu söyledi.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, gelenekselleştirdiği iftar sofrasını bu kez Meltem Mahallesi’ne kurdu. Meltem pazar yerinde düzenlenen iftara Meltem, Soğuksu ve Bayındır mahalle sakinleri konuk oldu. Başkan Uysal ise iftara eşi Ümran Uysal ile katıldı. Ayrıca iftarda CHP Muratpaşa İlçe yönetimi, siyasi parti yöneticileri, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, muhtarlar, muhtar adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda mahalle sakini yer aldı.

Yüzlerce kişinin alanı doldurduğu iftarda dualar okundu, ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. Yemeğin ardından konuşma yapan Uysal, “Sayımız biraz daha artmış, gücümüz biraz daha artmış, birliğimiz, beraberliğimiz biraz daha artmış. Ne mutlu bize” diyerek mahalleliye hayırlı Ramazan’lar diledi.

Başkan Uysal, Muratpaşa’da kent sakinlerinin taleplerini dikkate aldıklarını ifade ederken ise “Belediyemden, şu hizmetten yararlanmak istiyorum diyen herkesin, belediyesi emrine amade olur” diye konuştu. Uysal “Bütün işlerimizin ortak özelliği şudur: Bütün Muratpaşalılara eşit dağılır” dedi. Ayrıca Muratpaşa’da doğalgaz hattının yüzde 90 oranda tamamlandığını duyuran Uysal, doğalgaz hattının döşendiği tüm cadde ve sokaklarda asfalt yenileme çalışmalarının da doğru orantılı olarak tamamlandığını söyledi.

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi olarak verilen hizmetlerin büyük bir kısmının kadının hayatını kolaylaştırrmaya yönelik olduğunu aktardı. Uysal, “Çalışmalarımızın hepsi kadınlarımıza dayanır. Bütün gücümüz kadınlarımızın hayatının kolaylaştırılmasıyla ilgilidir. Bununla yetinmeyiz. Belediyedeki müdürlerimizin 3’te 2’si kadındır. Belediye personellerimizin büyük bir kısmı kadınlardan oluşur. Bu güç sizin gücünüz” diye konuştu. Kreşler, eğitim kurumları, kurslar, yaşlı bakım hizmetleri, evde bakım hizmetleri, diyetisyen hizmetleri, kadın danışma merkezleri ve spor merkezleri gibi bir çok hizmeti örnekleyerek kadını önceleyen ve hayatını kolaylaştıran çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Uysal şunları söyledi:
“Çalışmalarımızın hepsi nihayetinde, evin bel kemiği, iç işleri bakanı kadınlarımızın hayatına değen harcamalarımız, uygulamalarımızdır. Ekonomik ve sosyal imkanlar çerçevesinde, makul ölçüler içinde geliştirilerek devam edecektir. Helali hoş olsun.”

Muratpaşa Belediyesi’nin, Antalya’nın tüm ilçelerinde çocukları buluşturduğu, gerçekliğin sanal dünyaya aktarıldığı ve VR gözlüklerle bu dünyayı çocuklara deneyimleme imkanı sunan sanal gerçeklik karavanları şimdi de iftar sofralarında eğlendiriyor. İlk kez sanal gerçeklikle tanışma fırsatı yakaladığını söyleyen 12 yaşındaki Halil Efe Ceren çok eğlendiğini dile getirirken Muratpaşa Belediyesi’ne de teşekkür ettiğini söyledi. İftar verilen alanlarda ayrıca çocuklar için özel bir köşe de oluşturuluyor. Palyaçoların da eşlik ettiği iftarlarda çocukların yüzleri rengarenk masal kahramanlarına boyanıyor. Çocuklar son olarak geleneksel Hacivat ve Karagöz gölge oyununu izleyerek günü noktalıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.