Belediyeyi bırak pudra şekerine bak

GÜNDEM 28.03.2021 - 16:36, Güncelleme: 28.03.2021 - 16:36
 

Belediyeyi bırak pudra şekerine bak

AKP İl Başkanı Taş’ın Muratpaşa Belediyesi’ne yönelik açıklamasına cevap CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin’den geldi: “Belediyeyi bırak pudra şekerine bak”

haberimizvar.net- AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın, Muratpaşa Belediyesi’nde çalışan bir kişinin işe gelmediği halde belediyede çalışmaya devam ettiği iddiasına cevap CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den geldi. “AKP İl Başkanı Ethem Taş 'ın twit atarak İşe devam etmediğini iddia ettiği isim, Eylül 2020 tarihinde disiplin kuruluna sevkedilmiş ve iş akdi ilgili disiplin hükmü gereği feshedilmiş, yani işten atılmıştır. Bahsi geçen şahsın Muratpaşa Belediyesi ile hiçbir bağı bulunmamaktadır” diyen Şahin, açıklamasına şöyle devam etti: “Ethem Taş'ın başı şu an partisindeki kokain pardon pudra skandalı ile dolu olduğu için bazı şeyleri unutuyor olabilir. Kendisine tekrar hatırlatalım: Bakan'ın canlı toplantı anında itiraf ettiği Serik Belediyesindeki 500 bin TL'lik rüşvet ile kim altına son model bir araç çekmiştir diye sormuştuk. Aylar geçti hala cevap alamadık. Merakla bekliyoruz.”
AKP İl Başkanı Taş’ın Muratpaşa Belediyesi’ne yönelik açıklamasına cevap CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin’den geldi: “Belediyeyi bırak pudra şekerine bak”

haberimizvar.net-  AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın, Muratpaşa Belediyesi’nde çalışan bir kişinin işe gelmediği halde belediyede çalışmaya devam ettiği iddiasına cevap CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den geldi. “ AKP İl Başkanı Ethem Taş 'ın twit atarak İşe devam etmediğini iddia ettiği isim, Eylül 2020 tarihinde disiplin kuruluna sevkedilmiş ve iş akdi ilgili disiplin hükmü gereği feshedilmiş, yani işten atılmıştır. Bahsi geçen şahsın Muratpaşa Belediyesi ile hiçbir bağı bulunmamaktadır” diyen Şahin, açıklamasına şöyle devam etti:

“Ethem Taş'ın başı şu an partisindeki kokain pardon pudra skandalı ile dolu olduğu için bazı şeyleri unutuyor olabilir. Kendisine tekrar hatırlatalım: Bakan'ın canlı toplantı anında itiraf ettiği Serik Belediyesindeki 500 bin TL'lik rüşvet ile kim altına son model bir araç çekmiştir diye sormuştuk. Aylar geçti hala cevap alamadık. Merakla bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.