'Ben de insanım benim de canım var'

SİYASET 07.11.2023 - 10:21, Güncelleme: 07.11.2023 - 10:21
 

'Ben de insanım benim de canım var'

CHP önceki dönem genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık seçiminin ikinci tura kalmasıyla çekilmeyi kabul ettiği, salona giderek Özgür Özel'in elini kaldırmak istediği, ancak başta danışmanı İmambakır Üküş olmak üzere çevresindekilerin "Sakın çekilmeyin, biz izin vermiyoruz" şeklindeki engellemeleri üzerine, "Benim de canım var, ben de insanım, hep siyaset mi ?" diye tepki gösterdiği ortaya çıktı.

haberimizvar.net- CHP 38'İnci Olağan Büyük Kurultayı'nda yaşananlar  ülke gündemini oluşturmaya devam ediyor. CHP ve siyaset kulislerinde en çok konuşulan konuların başında ise önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimin ikinci tura kalmasından sonra çekilme kararı aldığı, ancak danışmanı İmambakır Üküş ve çevresindekileri diğer kişiler tarafından engellenme çabalarına "Ben de insanım, benim de canım var hep siyaset mi ?" şeklindeki tepkisi yer alıyor. Bu ilginç anlara tanık olan Parti Meclisi(PM) adaylarından Gazeteci Mustafa Yavuz, dün gece katıldığı televizyon programında yaşananları şöyle anlattı " Kemal Bey odaya gelinceye kadar çekilmeyi kafaya koymuştu. Odaya girince orada bulunanlar, çekilmeme konusunda tepki gösterince Kemal Bey, 'Ben de insanım, benim de canım var, hep siyaset mi ?' diye tepki gösterdi. KILIÇDAROĞLU: MORALİM GAYET İYİ Öte yandan CHP önceki dönem genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultaydan sonra ilk demecini verdi, moralinin iyi olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu TV 100'e yaptığı açıklamada şunları söyledi : "Moralim gayet iyi. Herkese selam sevgilerimi iletiyorum. Gün boyunca  ziyarete gelen dostlarımız ve partililerimizle görüştük, süreci değerlendirdik. Türkiye'de demokrasinin işlediği tek kurum CHP'dir. Tüm partilerin CHP'deki demokrasiyi örnek alması gerekir. Kurultayda çeşitli tartışmaların olması doğaldır. Ancak bunlar geride kalmıştır. Başta genel başkanımız Özgür Özel olmak üzere göreve yeni seçilen tüm arkadaşlarımızın başarılı olmasını temenni ediyorum"
CHP önceki dönem genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık seçiminin ikinci tura kalmasıyla çekilmeyi kabul ettiği, salona giderek Özgür Özel'in elini kaldırmak istediği, ancak başta danışmanı İmambakır Üküş olmak üzere çevresindekilerin "Sakın çekilmeyin, biz izin vermiyoruz" şeklindeki engellemeleri üzerine, "Benim de canım var, ben de insanım, hep siyaset mi ?" diye tepki gösterdiği ortaya çıktı.

haberimizvar.net-  CHP 38'İnci Olağan Büyük Kurultayı'nda yaşananlar  ülke gündemini oluşturmaya devam ediyor. CHP ve siyaset kulislerinde en çok konuşulan konuların başında ise önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimin ikinci tura kalmasından sonra çekilme kararı aldığı, ancak danışmanı İmambakır Üküş ve çevresindekileri diğer kişiler tarafından engellenme çabalarına "Ben de insanım, benim de canım var hep siyaset mi ?" şeklindeki tepkisi yer alıyor. Bu ilginç anlara tanık olan Parti Meclisi(PM) adaylarından Gazeteci Mustafa Yavuz, dün gece katıldığı televizyon programında yaşananları şöyle anlattı " Kemal Bey odaya gelinceye kadar çekilmeyi kafaya koymuştu. Odaya girince orada bulunanlar, çekilmeme konusunda tepki gösterince Kemal Bey, 'Ben de insanım, benim de canım var, hep siyaset mi ?' diye tepki gösterdi.

KILIÇDAROĞLU: MORALİM GAYET İYİ

Öte yandan CHP önceki dönem genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultaydan sonra ilk demecini verdi, moralinin iyi olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu TV 100'e yaptığı açıklamada şunları söyledi : "Moralim gayet iyi. Herkese selam sevgilerimi iletiyorum. Gün boyunca  ziyarete gelen dostlarımız ve partililerimizle görüştük, süreci değerlendirdik. Türkiye'de demokrasinin işlediği tek kurum CHP'dir. Tüm partilerin CHP'deki demokrasiyi örnek alması gerekir. Kurultayda çeşitli tartışmaların olması doğaldır. Ancak bunlar geride kalmıştır. Başta genel başkanımız Özgür Özel olmak üzere göreve yeni seçilen tüm arkadaşlarımızın başarılı olmasını temenni ediyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.