Ben de şaşırdım

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.11.2023 - 13:08, Güncelleme: 14.11.2023 - 13:18
 

Ben de şaşırdım

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le yarın bir araya gelecekleri yönünde yapılan haberler için 'Ben de şaşırdım" yorumunu yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde(TBMM)yapılan kapalı grup toplantısında 128 milletvekili ile 81 il başkanınla tanıştıklarını belirten Özel, " Bundan sonra birlik bütünlük halinde büyük bir moralle çalışmaya devam edecekler" dedi.

haberimizvar.net- CHP TBMM Grubu, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında basına kapalı toplandı. Toplantıya 128 milletvekili ile Antalya dahil 81 il başkanı katıldı. Genel Başkan Özgür Özel, açılış konuşmasının ardından toplantı salonundan ayrıldı. Özel, il başkanlarının bugün yapılacak grup toplantısına katılmak istediğini belirterek, "Öyle olunca il başkanlarımızla grubumuzu bir araya getirdik. Burada kendi aralarında bir tanışma değerlendirme toplantısı yapıyorlar. Ardından hep beraber grup toplantısını izleyecekler. Ben açılışına katıldım. Şimdi basına açık grup toplantısına katılmak üzere odama geçiyorum. Grup başkanvekillerimiz, 81 il başkanımız ve 128 milletvekilimiz burada. Sayın Engin Altay ile Seyit Torun, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) toplantısında ülkemizi temsil etmek için yurt dışında" diye konuştu. Kapalı grup toplantısında il başkanları ile parti grubunun tanıştığını aktaran Özel, "Daha herkes birbirini tanımadı. İl başkanları albümümüz, grup milletvekili albümümüz karşılıklı verildi. Bundan sonra birlik bütünlük halinde büyük bir moralle çalışmaya devam edecekler. Öğleden sonra il başkanları toplantısını genel merkezimizde yapacağız" dedi. Özel, yarın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geleceklerinin konuşulduğunun belirtilmesi üzerine, "Yok, ben de şaşırdım" cevabını verdi.   
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le yarın bir araya gelecekleri yönünde yapılan haberler için 'Ben de şaşırdım" yorumunu yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde(TBMM)yapılan kapalı grup toplantısında 128 milletvekili ile 81 il başkanınla tanıştıklarını belirten Özel, " Bundan sonra birlik bütünlük halinde büyük bir moralle çalışmaya devam edecekler" dedi.

haberimizvar.net-  CHP TBMM Grubu, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında basına kapalı toplandı. Toplantıya 128 milletvekili ile Antalya dahil 81 il başkanı katıldı. Genel Başkan Özgür Özel, açılış konuşmasının ardından toplantı salonundan ayrıldı.

Özel, il başkanlarının bugün yapılacak grup toplantısına katılmak istediğini belirterek, "Öyle olunca il başkanlarımızla grubumuzu bir araya getirdik. Burada kendi aralarında bir tanışma değerlendirme toplantısı yapıyorlar. Ardından hep beraber grup toplantısını izleyecekler. Ben açılışına katıldım. Şimdi basına açık grup toplantısına katılmak üzere odama geçiyorum. Grup başkanvekillerimiz, 81 il başkanımız ve 128 milletvekilimiz burada. Sayın Engin Altay ile Seyit Torun, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) toplantısında ülkemizi temsil etmek için yurt dışında" diye konuştu.

Kapalı grup toplantısında il başkanları ile parti grubunun tanıştığını aktaran Özel, "Daha herkes birbirini tanımadı. İl başkanları albümümüz, grup milletvekili albümümüz karşılıklı verildi. Bundan sonra birlik bütünlük halinde büyük bir moralle çalışmaya devam edecekler. Öğleden sonra il başkanları toplantısını genel merkezimizde yapacağız" dedi.

Özel, yarın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geleceklerinin konuşulduğunun belirtilmesi üzerine, "Yok, ben de şaşırdım" cevabını verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.