'Ben olmadığıma göre hançer kim?'

SİYASET 08.11.2023 - 15:32, Güncelleme: 08.11.2023 - 15:32
 

'Ben olmadığıma göre hançer kim?'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında 'Seçime sırtımda hançerlerle girdim' çıkışına sert sözlerle değerlendirip, "Asıl mesele şu ben olmadığıma göre hançerler kimin" diye sordu. Akşener "En fazla naz edilen genel başkan benim. En fazla sözü kesilen, en fazla akıl verilen, en fazla parmak sallanan genel başkan benim. Ama Allah nasip ederse o parmakları tek tek kıracağım" şeklinde konuştu. Akşener, CHP ile yerel seçimde ittifak konusunda ise, "Selamlar gönderilen kongreden sonra pek bir zor" mesajı verdi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grubundaki konuşmasında CHP önceki dönem genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultaydaki "Seçime sırtımda hançerlerle girdim" çıkışını değerlendirirken, "Asıl mesele şu ben olmadığıma göre hançerler kimin" diye sordu. 'En fazla naz edilen genel başkan benim. En fazla sözü kesilen, en fazla akıl verilen, en fazla parmak sallanan genel başkan benim" diyen Akşener, "Ama Allah nasip ederse o parmakları tek tek kıracağım" şeklinde konuştu. "Kimse merak etmesin, biz bu eğri düzeni mutlaka değiştireceğiz" diyen Akşener, şunları söyledi: "İsterse en yakınım olsun, vallahi değiştireceğim., billahi değiştireceğim. Bu ülkeye kazık atan herkesi silmezsem adımı değiştireceğim. Göreceğiz hep beraber. Bu netlikle söyleyeyim. İYİ'ler hareketi her türlü pisliğin, güç kullanımının karşısında, abidik gubidik yapıp cep doldurmaya çalışanların karşısında, sırtında yara olmayan tertemiz insanlardan oluşan bir sistemdir. Bunun dışında davrananların içimizde yeri yoktur" EĞER O HANÇER BENSEM Akşener, Kılıçdaroğlu'nun hançer çıkışı ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Eğer o hançer bensem, ben bugüne kadar kimsenin arkasından hançeri vurmadım. Ben hak ettiği takdirde herkesin hançeri boğazına, kalbine vururum. Arkadan katiyen işim yoktur., çünkü ben gücün getirdiği kul hakkından çok korkarım. Benim sırtımda da bıçak vardır,, hançer vardır demiyorum. Gereğini yapmıyorsan habire hançerlenirsin. Ölümüne bir şey isteyip çevreyi görmüyorsan elbette hançerlenirsin ,O hançerlerin sahiplerini sonra karşısında bulursun. Asıl mesele şu ben olmadığıma göre hançerler kimin" İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimde CHP ile ittifak konusuna da değinerek, "Çok merak ediyorum o cumhurbaşkanlığı döneminde kendini kallavi Trük milliyetçisi olarak tarif edip, beni parça pinçik eden bazı muhteremlerin bu herkesin birbirine selamlalar gönderdiği, eller salladığı bir kongreden (CHP Kurultayı) sonra nasıl olacak bilmiyorum. Milliyetçilik mi terk edilecek, hem milliyetçi ola ola hem selam gönderile gönderile o masada nasıl yer alınacak. çok sıkı takip edeceğiz" dedi...
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında 'Seçime sırtımda hançerlerle girdim' çıkışına sert sözlerle değerlendirip, "Asıl mesele şu ben olmadığıma göre hançerler kimin" diye sordu. Akşener "En fazla naz edilen genel başkan benim. En fazla sözü kesilen, en fazla akıl verilen, en fazla parmak sallanan genel başkan benim. Ama Allah nasip ederse o parmakları tek tek kıracağım" şeklinde konuştu. Akşener, CHP ile yerel seçimde ittifak konusunda ise, "Selamlar gönderilen kongreden sonra pek bir zor" mesajı verdi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grubundaki konuşmasında CHP önceki dönem genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultaydaki "Seçime sırtımda hançerlerle girdim" çıkışını değerlendirirken, "Asıl mesele şu ben olmadığıma göre hançerler kimin" diye sordu. 'En fazla naz edilen genel başkan benim. En fazla sözü kesilen, en fazla akıl verilen, en fazla parmak sallanan genel başkan benim" diyen Akşener, "Ama Allah nasip ederse o parmakları tek tek kıracağım" şeklinde konuştu. "Kimse merak etmesin, biz bu eğri düzeni mutlaka değiştireceğiz" diyen Akşener, şunları söyledi: "İsterse en yakınım olsun, vallahi değiştireceğim., billahi değiştireceğim. Bu ülkeye kazık atan herkesi silmezsem adımı değiştireceğim. Göreceğiz hep beraber. Bu netlikle söyleyeyim. İYİ'ler hareketi her türlü pisliğin, güç kullanımının karşısında, abidik gubidik yapıp cep doldurmaya çalışanların karşısında, sırtında yara olmayan tertemiz insanlardan oluşan bir sistemdir. Bunun dışında davrananların içimizde yeri yoktur"

EĞER O HANÇER BENSEM

Akşener, Kılıçdaroğlu'nun hançer çıkışı ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Eğer o hançer bensem, ben bugüne kadar kimsenin arkasından hançeri vurmadım. Ben hak ettiği takdirde herkesin hançeri boğazına, kalbine vururum. Arkadan katiyen işim yoktur., çünkü ben gücün getirdiği kul hakkından çok korkarım. Benim sırtımda da bıçak vardır,, hançer vardır demiyorum. Gereğini yapmıyorsan habire hançerlenirsin. Ölümüne bir şey isteyip çevreyi görmüyorsan elbette hançerlenirsin ,O hançerlerin sahiplerini sonra karşısında bulursun. Asıl mesele şu ben olmadığıma göre hançerler kimin" İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimde CHP ile ittifak konusuna da değinerek, "Çok merak ediyorum o cumhurbaşkanlığı döneminde kendini kallavi Trük milliyetçisi olarak tarif edip, beni parça pinçik eden bazı muhteremlerin bu herkesin birbirine selamlalar gönderdiği, eller salladığı bir kongreden ( CHP Kurultayı) sonra nasıl olacak bilmiyorum. Milliyetçilik mi terk edilecek, hem milliyetçi ola ola hem selam gönderile gönderile o masada nasıl yer alınacak. çok sıkı takip edeceğiz" dedi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.