Beni vuran kişi belediyeye gitmiş

GÜNDEM 06.07.2021 - 10:01, Güncelleme: 06.07.2021 - 10:01
 

Beni vuran kişi belediyeye gitmiş

Sedat Peker’in AKP’li eski Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe’nin vurdurttuğunu söylediği gazeteci Ali Tarakçı, “Beni vuran kişinin o gece belediyeye gidip saatlerce kaldığını biliyoruz. O kişinin ismini emniyete verdim” açıklamasında bulundu.

haberimizvar.net- Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, bugün yaptığı paylaşımda, eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin gazeteci Ali Tarakçı’yı silahla yaralattığını ileri sürdü. Peker’in “Ali Tarakçı, bunları benden öğrendikten sonra nasıl bir açıklama yapacağını gerçekten merak ediyorum” sözleri üzerine gözler Tarakçı’ya döndü. Gerçektivi’de açıklamalarda bulunan Tarakçı, “Benim bilmediğim, ama Peker’in bildiği bir şeyler var o belli. Beni vuran kişinin aynı gece belediyeye gidip saatlerce kaldığını biliyoruz” ifadelerini kullandı. GAZETECİ ALİ TARAKÇI KONUŞTU Tarakçı şunları söyledi: “Her sabah çocuklarımı koleje bırakıyordum Esenyurt’ta evimden çıktıktan sonra yola çıktım. Esenyurt’ta arabama arkadan vurdular, indim arabadan, arkamda beyaz araba ve iki kişi duruyor. Baktım gerçekten arabaya vurmuşlar. Arabada bir şey yok, gidebilirsiniz dedim. Bizim arabada bir şey var dediler. Telefonumu vereyim dedim. Üzerime 7-8 el sıktı. Bakıyorum ki üzerimde bir şey yok. Arabaya bindim sol bacağımı atamıyorum arabaya. Kanlar akıyor. En yakın Esenyurt Devlet Hastanesi’ne gitmeye karar verdim. Yandaki marketin sahibi beni arabaya attılar. Bir taraftan birilerini arıyorum vuruldum hastaneye götürülüyorum diye. Medicana Hastanesi’ne gittim, zaten ajanslara da düşmüş”. TÜM AYRINTILARINI BİLİYORUM “Vurulma olayımla ilgili tüm ayrıntıları biliyorum. O kadar araştırma yaptık ki. Beni vuran kişinin aynı gece belediyeye gidip saatlerce kaldığını biliyoruz mesela. Beni vuran bir adamın o gece belediyede ne işi var diye sorduk. Hastanede Esenyurt emniyeti ifademi almak istediklerinde ‘sadece emniyet müdürüne konuşurum’ dedim. Beni vurduran bu deyip ismini de verdim emniyete. Esenyurt Belediyesi’nin basın danışmanı Necmi Kadıoğlu beni ziyarete geldi, kabul etmedim. Ben belediyede ihale haberleri yapınca, Necmi Kadıoğlu ben vurulmadan benimle ilgili hesap soracağını söylüyor. Sedat Peker’e bu olayı yeniden gündeme getirdiği için teşekkür ediyorum. Benim bildiklerimi o, onun bildiklerini ben bilmiyorum”. 
Sedat Peker’in AKP’li eski Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe’nin vurdurttuğunu söylediği gazeteci Ali Tarakçı, “Beni vuran kişinin o gece belediyeye gidip saatlerce kaldığını biliyoruz. O kişinin ismini emniyete verdim” açıklamasında bulundu.

haberimizvar.net- Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, bugün yaptığı paylaşımda, eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin gazeteci Ali Tarakçı’yı silahla yaralattığını ileri sürdü. Peker’in “Ali Tarakçı, bunları benden öğrendikten sonra nasıl bir açıklama yapacağını gerçekten merak ediyorum” sözleri üzerine gözler Tarakçı’ya döndü. Gerçektivi’de açıklamalarda bulunan Tarakçı, “Benim bilmediğim, ama Peker’in bildiği bir şeyler var o belli. Beni vuran kişinin aynı gece belediyeye gidip saatlerce kaldığını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

GAZETECİ ALİ TARAKÇI KONUŞTU

Tarakçı şunları söyledi: “Her sabah çocuklarımı koleje bırakıyordum Esenyurt’ta evimden çıktıktan sonra yola çıktım. Esenyurt’ta arabama arkadan vurdular, indim arabadan, arkamda beyaz araba ve iki kişi duruyor. Baktım gerçekten arabaya vurmuşlar. Arabada bir şey yok, gidebilirsiniz dedim. Bizim arabada bir şey var dediler. Telefonumu vereyim dedim. Üzerime 7-8 el sıktı. Bakıyorum ki üzerimde bir şey yok. Arabaya bindim sol bacağımı atamıyorum arabaya. Kanlar akıyor. En yakın Esenyurt Devlet Hastanesi’ne gitmeye karar verdim. Yandaki marketin sahibi beni arabaya attılar. Bir taraftan birilerini arıyorum vuruldum hastaneye götürülüyorum diye. Medicana Hastanesi’ne gittim, zaten ajanslara da düşmüş”.

TÜM AYRINTILARINI BİLİYORUM

“Vurulma olayımla ilgili tüm ayrıntıları biliyorum. O kadar araştırma yaptık ki. Beni vuran kişinin aynı gece belediyeye gidip saatlerce kaldığını biliyoruz mesela. Beni vuran bir adamın o gece belediyede ne işi var diye sorduk. Hastanede Esenyurt emniyeti ifademi almak istediklerinde ‘sadece emniyet müdürüne konuşurum’ dedim. Beni vurduran bu deyip ismini de verdim emniyete. Esenyurt Belediyesi’nin basın danışmanı Necmi Kadıoğlu beni ziyarete geldi, kabul etmedim. Ben belediyede ihale haberleri yapınca, Necmi Kadıoğlu ben vurulmadan benimle ilgili hesap soracağını söylüyor. Sedat Peker’e bu olayı yeniden gündeme getirdiği için teşekkür ediyorum. Benim bildiklerimi o, onun bildiklerini ben bilmiyorum”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.