Benzinin litresi 40 lirayı aştı

EKONOMİ 01.02.2024 - 10:16, Güncelleme: 01.02.2024 - 10:16
 

Benzinin litresi 40 lirayı aştı

Akaryakıta peş peşe gelen zamlar araç sahiplerini iyice zorlamaya başladı. Motorinden sonra bugün benzinin litre fiyatı 0.956 kuruş artırıldı. Yeni zamla birlikte benzinin litre fiyatı 40 liranın üstüne çıktı.

haberimizvar.net- Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar araç sahiplerinin canını sıkmaya devam ediyor. Motorinden sonra benzine de zam yapıldı. Bugün itibariyle benzinin litre fiyatı 0.95 kuruş artırıldı. Yeni zamla birlikte benzinin litre fiyatı 40 liranın üstüne çıktı. Motorine peş peşe yapılan zamlarla litre fiyatı 43 liranın üstüne çıkarken, benzin de zam furyasından nasibini aldı ve benzinin litre fiyatı da yeni zamla birlikte 1 Şubat itibariyle 40 liranın üstüne çıktı. Antalyalı bazı araç sahipleri benzine zam yapılacağı haberini alınca akaryakıt istasyonları önünde daha önce de olduğu gibi uzun kuyrukla oluşturarak depolarını eski fiyattan doldurma çabasına girdiler.
Akaryakıta peş peşe gelen zamlar araç sahiplerini iyice zorlamaya başladı. Motorinden sonra bugün benzinin litre fiyatı 0.956 kuruş artırıldı. Yeni zamla birlikte benzinin litre fiyatı 40 liranın üstüne çıktı.

haberimizvar.net- Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar araç sahiplerinin canını sıkmaya devam ediyor. Motorinden sonra benzine de zam yapıldı. Bugün itibariyle benzinin litre fiyatı 0.95 kuruş artırıldı. Yeni zamla birlikte benzinin litre fiyatı 40 liranın üstüne çıktı.

Motorine peş peşe yapılan zamlarla litre fiyatı 43 liranın üstüne çıkarken, benzin de zam furyasından nasibini aldı ve benzinin litre fiyatı da yeni zamla birlikte 1 Şubat itibariyle 40 liranın üstüne çıktı. Antalyalı bazı araç sahipleri benzine zam yapılacağı haberini alınca akaryakıt istasyonları önünde daha önce de olduğu gibi uzun kuyrukla oluşturarak depolarını eski fiyattan doldurma çabasına girdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.