Berat Albayrak ekip kuruyor

GÜNDEM 10.08.2021 - 18:16, Güncelleme: 10.08.2021 - 18:16
 

Berat Albayrak ekip kuruyor

Hazine Bakan Yardımcısı Nebati’yle görüşmesi basına yansıyan damat Berat Albayrak’ın ekip kurduğu konuşuluyor. Bakanlar Muş ve Özer’in atanmasında etkili olduğu ileri sürülen Albayrak’ın cumhurbaşkanı yardımcılığına atanacağı iddia ediliyor.

HABERİMİZVAR – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın geçen hafta Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati görüşmesi kulisleri hareketlendirdi. Ankara kulislerine göre, bakanlar Mehmet Muş ve Mahmut Özer’in atanmasında etkili olduğu ileri sürülen Berat Albayrak’ın daha etkili bir makama getirileceği konuşuluyor. Sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyuran ve sırra kadem basan eski Albayrak’ın, Nureddin Nebati’yle görüşmesi Milli Gazete tarafından duyurulmuş, gazetede bu görüşmenin fotoğrafı yer almıştı. BERAT ALBAYRAK’A YAKIN İSİMLER Ankara kulislerine göre, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan görevden alınması ile yerine Berat Albayrak’ın yakınlığı ile bilinen Mehmet Muş getirilmişti. Aynı şekilde atanan bakan yardımcıları da Berat Albayrak’a yakın isimlerdi. Şimdi siyasi kulislerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Cumhurbaşkanından affını isteyerek ayrılması ile yerine Bakan Yardımcısı Mahmut Özer atanması konuşuluyor YENİ BAKAN DA ALBAYRAK’A YAKIN Mahmut Özer’in de bugüne kadar geldiği görevlerin hepsinde Berat Albayrak’ın desteği olduğu ifade ediliyor. Atanan bakan yardımcıları da Berat Albayrak’a yakın isimler. Merkez Bankası Başkanlığı’na getirilen Şahap Kavcıoğlu da Berat Albayrak’ın koruması altında bulunuyor. Bu gelişmeleri değerlendiren kaynaklar, Berat Albayrak’ın Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı’na getirileceğine kesin gözüyle bakıyor. (Haber Merkezi)
Hazine Bakan Yardımcısı Nebati’yle görüşmesi basına yansıyan damat Berat Albayrak’ın ekip kurduğu konuşuluyor. Bakanlar Muş ve Özer’in atanmasında etkili olduğu ileri sürülen Albayrak’ın cumhurbaşkanı yardımcılığına atanacağı iddia ediliyor.

HABERİMİZVAR – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın geçen hafta Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati görüşmesi kulisleri hareketlendirdi. Ankara kulislerine göre, bakanlar Mehmet Muş ve Mahmut Özer’in atanmasında etkili olduğu ileri sürülen Berat Albayrak’ın daha etkili bir makama getirileceği konuşuluyor. Sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyuran ve sırra kadem basan eski Albayrak’ın, Nureddin Nebati’yle görüşmesi Milli Gazete tarafından duyurulmuş, gazetede bu görüşmenin fotoğrafı yer almıştı.

BERAT ALBAYRAK’A YAKIN İSİMLER

Ankara kulislerine göre, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan görevden alınması ile yerine Berat Albayrak’ın yakınlığı ile bilinen Mehmet Muş getirilmişti. Aynı şekilde atanan bakan yardımcıları da Berat Albayrak’a yakın isimlerdi. Şimdi siyasi kulislerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Cumhurbaşkanından affını isteyerek ayrılması ile yerine Bakan Yardımcısı Mahmut Özer atanması konuşuluyor

YENİ BAKAN DA ALBAYRAK’A YAKIN

Mahmut Özer’in de bugüne kadar geldiği görevlerin hepsinde Berat Albayrak’ın desteği olduğu ifade ediliyor. Atanan bakan yardımcıları da Berat Albayrak’a yakın isimler. Merkez Bankası Başkanlığı’na getirilen Şahap Kavcıoğlu da Berat Albayrak’ın koruması altında bulunuyor. Bu gelişmeleri değerlendiren kaynaklar, Berat Albayrak’ın Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı’na getirileceğine kesin gözüyle bakıyor. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.