Berat Albayrak’a destek mesajını sildi

SİYASET 13.11.2020 - 13:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Berat Albayrak’a destek mesajını sildi

Berat Albayrak'ın istifasını ilk duyurduğu anlarda 'Yerli ve millidir', 'Berat Albayrak yalnız değildir', 'Berat Albayrak'ın yanındayız' mesajları paylaşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, bu paylaşımlarını hesabından sildi.

haberimizvar.net-Berat Albayrak’ın ilk olarak Instagram üstünden duyurduğu istifasının ardından birçok AKP’li isim, Albayrak için destek mesajları atmıştı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Vakıfbank Yönetim Kurulu üyesi Hamza Yerlikaya da o isimler arasındaydı. Yerlikaya, ‘Hem yerli ve millidir’ ifadelerine yer verdiği paylaşımında, ‘Berat Albayrak Yalnız Değildir’, ‘Berat Albayrak Yanındayız’ etiketlerini kullanmıştı. Albayrak’ın sosyal medyadaki duyurusundan saatler sonra resmen açıklanan istifanın ardından, Hamza Yerlikaya’nın bu paylaşımını sildiği ortaya çıktı. Yerlikaya “Görev süresi boyunca yaptığı hizmetler ile ülkemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlayan Sayın Berat Albayrak’a teşekkür ediyor, bayrağı devralan Lütfi Elvan Bakanımıza yeni görevinde Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerine yer verdiği paylaşımına ise dokunmadı.
Berat Albayrak'ın istifasını ilk duyurduğu anlarda 'Yerli ve millidir', 'Berat Albayrak yalnız değildir', 'Berat Albayrak'ın yanındayız' mesajları paylaşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, bu paylaşımlarını hesabından sildi.

haberimizvar.net-Berat Albayrak’ın ilk olarak Instagram üstünden duyurduğu istifasının ardından birçok AKP’li isim, Albayrak için destek mesajları atmıştı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Vakıfbank Yönetim Kurulu üyesi Hamza Yerlikaya da o isimler arasındaydı. Yerlikaya, ‘Hem yerli ve millidir’ ifadelerine yer verdiği paylaşımında, ‘Berat Albayrak Yalnız Değildir’, ‘Berat Albayrak Yanındayız’ etiketlerini kullanmıştı.

Albayrak’ın sosyal medyadaki duyurusundan saatler sonra resmen açıklanan istifanın ardından, Hamza Yerlikaya’nın bu paylaşımını sildiği ortaya çıktı. Yerlikaya “Görev süresi boyunca yaptığı hizmetler ile ülkemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlayan Sayın Berat Albayrak’a teşekkür ediyor, bayrağı devralan Lütfi Elvan Bakanımıza yeni görevinde Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerine yer verdiği paylaşımına ise dokunmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.