Berber ve kuaförler kapatılıyor

GÜNDEM 21.03.2020 - 18:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Berber ve kuaförler kapatılıyor

Korona virüsü konusunda yeni tedbirler alındı. 46 ülkeye daha uçuşlar durduruldu. Berber, kuaför ve güzellik merkezleri bu akşamdan itibaren kapatılıyor.

HABERİMİZ VAR – Korona virüsüne karşı üst üste yeni tedbirler alınıyor. Son olarak 22 ülkeye ek olarak 46 ülkeye daha uçuşlar durduruldu. Kuaförler, berberler ve güzellik salonları kapatılıyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararlarına göre; 21 Mart 2020 saat 17.00 itibariyle Ülkemiz tarafından uçuşların durdurulduğu 22 ülkeye ilave olarak 46 ükeye daha uçuşlar durdurulmuştur” denildi.   GÜZELLİK MERKEZLERİ KAPANACAK   İçişleri Bakanlığı da, 81 il valiliğine gönderdiği “Korona virüs tedbirleri” konulu ek genelgede, berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetlerinin bugün saat 18.00 itibarıyla geçici süreliğine durdurulacağını bildirdi. Bakanlık, söz konusu bu tedbirlere ilişkin vali/kaymakamlar tarafından il/ilçe belediyeleri ile iş birliği içinde ilgili kanun hükümleri çerçevesinde gerekli tedbirlerin ivedilikle planlanması/uygulanması ve kolluk birimleri tarafından konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini istedi. (Gazete Duvar)
Korona virüsü konusunda yeni tedbirler alındı. 46 ülkeye daha uçuşlar durduruldu. Berber, kuaför ve güzellik merkezleri bu akşamdan itibaren kapatılıyor.

HABERİMİZ VAR – Korona virüsüne karşı üst üste yeni tedbirler alınıyor. Son olarak 22 ülkeye ek olarak 46 ülkeye daha uçuşlar durduruldu. Kuaförler, berberler ve güzellik salonları kapatılıyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararlarına göre; 21 Mart 2020 saat 17.00 itibariyle Ülkemiz tarafından uçuşların durdurulduğu 22 ülkeye ilave olarak 46 ükeye daha uçuşlar durdurulmuştur” denildi.

 

GÜZELLİK MERKEZLERİ KAPANACAK

 

İçişleri Bakanlığı da, 81 il valiliğine gönderdiği “Korona virüs tedbirleri” konulu ek genelgede, berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetlerinin bugün saat 18.00 itibarıyla geçici süreliğine durdurulacağını bildirdi. Bakanlık, söz konusu bu tedbirlere ilişkin vali/kaymakamlar tarafından il/ilçe belediyeleri ile iş birliği içinde ilgili kanun hükümleri çerçevesinde gerekli tedbirlerin ivedilikle planlanması/uygulanması ve kolluk birimleri tarafından konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini istedi. (Gazete Duvar)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.