Beşkonak'ta yangın! Bir ev kül oldu

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.09.2023 - 13:49, Güncelleme: 22.09.2023 - 13:49
 

Beşkonak'ta yangın! Bir ev kül oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında bir ev yanarak kullanılamaz hale geldi.

haberimizvar.net- Manavgat'a bağlı Beşkonak Mahallesi'nde bulunan Fevzi Cansız'a ait evde kimsenin bulunmadığı sırada yangın çıktı. İhbarla bölgeye itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında ev tamamen yanarak küle dönerken, içerisinde bulunan eşyalar ile birçok tarım makinesinin yanı sıra yakındaki ağaçlar da yanarak zarar gördü.  Evin sahibi otelci Fevzi Cansız, "Serik'te oturuyoruz. Yazlık olarak kullandığımız evimizden ayrıldıktan 3 saat sonra yangın çıktığı haberi geldi. Evimiz dahil her şey tamamen yandı. Yaklaşık 700 bin lira zarar var. Elektrik kontağından çıktığı söyleniyor" dedi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında bir ev yanarak kullanılamaz hale geldi.

haberimizvar.net- Manavgat'a bağlı Beşkonak Mahallesi'nde bulunan Fevzi Cansız'a ait evde kimsenin bulunmadığı sırada yangın çıktı. İhbarla bölgeye itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında ev tamamen yanarak küle dönerken, içerisinde bulunan eşyalar ile birçok tarım makinesinin yanı sıra yakındaki ağaçlar da yanarak zarar gördü. 

Evin sahibi otelci Fevzi Cansız, "Serik'te oturuyoruz. Yazlık olarak kullandığımız evimizden ayrıldıktan 3 saat sonra yangın çıktığı haberi geldi. Evimiz dahil her şey tamamen yandı. Yaklaşık 700 bin lira zarar var. Elektrik kontağından çıktığı söyleniyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.