Bi’ dünya temizlik

GÜNDEM 24.09.2019 - 13:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bi’ dünya temizlik

Türkiye’nin de yer aldığı 169 ülkede eş zamanlı gerçekleşen ‘Dünya Temizlik Günü ‘ hareketi kapsamında Kumköy Ormanı'nda temizlik yapıldı

haberimizvar.net Dünya genelinde Let’s Do It! Foundation tarafından organize edilen, Türkiye’de Sivil Yaşam Derneği koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Dünya Temizlik Günü’nde, Aksu Kumköy Ormanı’nda temizlik yapıldı. Doğaya atılmış çöpleri temizlemek ve çevre kirliliği hakkında farkındalık yaratmak amacıyla Kumköy Ormanı’nda gerçekleştirilen çevre temizliği etkinliğine Aksu Belediyesi, Kundu Turizm Yatırımcıları Birliği (KUYAB), JCI Türkiye, JCI Antalya, Siyamder, Asteria Kremlin Palace, Swandor Topkapı Palace, İC GreenPalace, VeneziaPalace, Trendy Lara Otel ve Titanik Mardan Palace’n yanı sıra  vatandaşlar da destek verdi. DAHA TEMİZ BİR DOĞA İÇİN ‘21 Eylül'de hep birlikte daha temiz bir doğa için çalışıyoruz’ söylemiyle bir araya gelen gönüllüler Antalya, Aksu, Kundu ve Kumköy Ormanlık alanında temizlik yaptı. 169 ülke ile eş zamanlı olarak gerçekleşen temizlik hareketi sonucu Kumköy Ormanı'nda yaklaşık 9 ton atık toplandı. Çok sayıda çevrecinin de katıldığı Dünya Temizlik Günü sivil hareketine Kundu Turizm Yatırımcıları Birliği’ne bağlı otel çalışanları da katıldı. ‘SORUMLULUĞUMUZU KABUL EDİYORUZ’ Temizlik hareketinin bileşenleri yayınladıkları yazıda, “Geleceğimizi şekillendirmek ve güzelleştirmek için birlik olmanın gerekliliğine ve toplum bilincinin önemine ekip olarak inanmaktayız. Toplum bilinci oluşturmak ve birliği sağlamaktan görevli olan kurumların başında sivil toplum kuruluşları yer almaktadır. Biz, sorumluluğumuzu kabul ediyor ve bunu geleceğe taşımak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Türkiye’nin de yer aldığı 169 ülkede eş zamanlı gerçekleşen ‘Dünya Temizlik Günü ‘ hareketi kapsamında Kumköy Ormanı'nda temizlik yapıldı

haberimizvar.net Dünya genelinde Let’s Do It! Foundation tarafından organize edilen, Türkiye’de Sivil Yaşam Derneği koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Dünya Temizlik Günü’nde, Aksu Kumköy Ormanı’nda temizlik yapıldı. Doğaya atılmış çöpleri temizlemek ve çevre kirliliği hakkında farkındalık yaratmak amacıyla Kumköy Ormanı’nda gerçekleştirilen çevre temizliği etkinliğine Aksu Belediyesi, Kundu Turizm Yatırımcıları Birliği (KUYAB), JCI Türkiye, JCI Antalya, Siyamder, Asteria Kremlin Palace, Swandor Topkapı Palace, İC GreenPalace, VeneziaPalace, Trendy Lara Otel ve Titanik Mardan Palace’n yanı sıra  vatandaşlar da destek verdi.

DAHA TEMİZ BİR DOĞA İÇİN
‘21 Eylül'de hep birlikte daha temiz bir doğa için çalışıyoruz’ söylemiyle bir araya gelen gönüllüler Antalya, Aksu, Kundu ve Kumköy Ormanlık alanında temizlik yaptı. 169 ülke ile eş zamanlı olarak gerçekleşen temizlik hareketi sonucu Kumköy Ormanı'nda yaklaşık 9 ton atık toplandı. Çok sayıda çevrecinin de katıldığı Dünya Temizlik Günü sivil hareketine Kundu Turizm Yatırımcıları Birliği’ne bağlı otel çalışanları da katıldı.
‘SORUMLULUĞUMUZU KABUL EDİYORUZ’
Temizlik hareketinin bileşenleri yayınladıkları yazıda, “Geleceğimizi şekillendirmek ve güzelleştirmek için birlik olmanın gerekliliğine ve toplum bilincinin önemine ekip olarak inanmaktayız. Toplum bilinci oluşturmak ve birliği sağlamaktan görevli olan kurumların başında sivil toplum kuruluşları yer almaktadır. Biz, sorumluluğumuzu kabul ediyor ve bunu geleceğe taşımak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.