Bilal Erdoğan'la ilgili paylaşımı yaptı, cezaevine girdi!

ASAYİŞ 29.12.2022 - 13:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 13:59
 

Bilal Erdoğan'la ilgili paylaşımı yaptı, cezaevine girdi!

Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu cezaevine girdi. Cezavi’ne girmeden önce konuşan Serdaroğlu, “Türk Milleti’nin evlatları görev başında. Bu ülkeyi de Atatürk’ü de sahipsiz bırakmayacağız” dedi.

haberimizvar.net- Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu İstanbul Anadolu 63 Asliye Ceza Mahkemesinde gıyabında yargılanarak, 2 ay 17 gün hapse mahkum edilmişti. Sağlık ve Devlet Eski Bakanı Serdaroğlu İnfaz Savcılığı’na başvurusu ardından bugün Aliağa/İzmir 4 no’lu Kapalı Cezaevi’ne girdi. BU ÜLKEYİ, ATATÜRK’Ü SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ Cezaevine girmeden önce konuşan Serdaroğlu, “Bu uzun soluklu bir mücadele. Laik Cumhuriyet taraftarlarıyla karşı devrimciler arasında 10 Kasım’dan beri sürüyor. Bugün de belli bir etabı yaşıyoruz. Bu ülkede Türkü, Türk Milleti’ni sevmek bedel ister. Bunu yüreği olanlar yapar. Biz de çok kısa bir zaman sonra Türkiye’nin önüne Milli bir ittifakı koyacağız. Bu karanlık günler geçecek. En karanlık günler, sabaha en yakın zaman demektir. Bu ülkeyi de Atatürk’ü de sahipsiz bırakmayacağız.  Türk Milletinin evlatları görev başında” ifadelerini kulandı. Serdaroğlu 26.09.2018 tarihli Bilal Erdoğan yazısıyla ilgili yazısıyla ilgili soruşturma davaya dönüştürülmüştü. Serdaroğlu’na tebligat yapılmadığı için cezaevine girdiği belirtildi.    
Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu cezaevine girdi. Cezavi’ne girmeden önce konuşan Serdaroğlu, “Türk Milleti’nin evlatları görev başında. Bu ülkeyi de Atatürk’ü de sahipsiz bırakmayacağız” dedi.

haberimizvar.net- Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu İstanbul Anadolu 63 Asliye Ceza Mahkemesinde gıyabında yargılanarak, 2 ay 17 gün hapse mahkum edilmişti. Sağlık ve Devlet Eski Bakanı Serdaroğlu İnfaz Savcılığı’na başvurusu ardından bugün Aliağa/İzmir 4 no’lu Kapalı Cezaevi’ne girdi.

BU ÜLKEYİ, ATATÜRK’Ü SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ

Cezaevine girmeden önce konuşan Serdaroğlu, “Bu uzun soluklu bir mücadele. Laik Cumhuriyet taraftarlarıyla karşı devrimciler arasında 10 Kasım’dan beri sürüyor. Bugün de belli bir etabı yaşıyoruz. Bu ülkede Türkü, Türk Milleti’ni sevmek bedel ister. Bunu yüreği olanlar yapar. Biz de çok kısa bir zaman sonra Türkiye’nin önüne Milli bir ittifakı koyacağız. Bu karanlık günler geçecek. En karanlık günler, sabaha en yakın zaman demektir. Bu ülkeyi de Atatürk’ü de sahipsiz bırakmayacağız.  Türk Milletinin evlatları görev başında” ifadelerini kulandı.

Serdaroğlu 26.09.2018 tarihli Bilal Erdoğan yazısıyla ilgili yazısıyla ilgili soruşturma davaya dönüştürülmüştü. Serdaroğlu’na tebligat yapılmadığı için cezaevine girdiği belirtildi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.