"BİLİMFEST en önemli hayalimdi"

YEREL 22.10.2023 - 12:48, Güncelleme: 22.10.2023 - 12:48
 

"BİLİMFEST en önemli hayalimdi"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, BİLİMFEST'in Antalya için en önemli hayali olduğunu söyledi.

haberimizvar.net- BİLİMFEST’in Antalya için kurdukları en önemli hayallerden biri olduğunu ve bu yıl ikinsini düzenliyor olmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “BİLİMFEST, TEKNOFEST rüzgarını  Antalya'ya taşıyan yerel, mütevazi ama arkasında çok büyük gayretlerin emeklerin olduğu harika bir organizasyon.” dedi.  Yerli ve milli gururlarımızın sergilendiği Antalya Bilim Festivali, heyecanla devam ediyor. BİLİMFEST’in ev sahibi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de, festival alanını ziyaret eden her yaştan hemşehrisinin bilimsel heyecanına ortak oldu. Başkan Tütüncü, festival alanında kurulan stantları tek tek gezdi, sergilenen yerli ve milli araçlar hakkında bilgi aldı, genç yeteneklerin bilimsel çalışma ve projelerini de inceledi. Başkan Tütüncü, festivali gezen vatandaşlarlada konuşarak, bilim festivali hakkındaki düşüncelerini aldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bilimfest’in Antalya  için kurdukları en önemli hayallerden biri olduğunu söyledi.   TEKNOFEST RÜZGARI ANTALYA’DA  Tütüncü; “Türkiye'nin milli teknoloji hamlesinin ulaştığı ufukları noktaları göstermek ve özellikle son yıllarda milli teknoloji hamlesi adına ortaya koyduğumuz başarıların odağında da gençlerin olduğunu düşünürsek çok büyük bir hizmet… Gençlerimiz ve çocuklarımız Antalya Bilim Festivaline gelerek geleceğin teknolojilerini görüyorlar. Geleceğin teknolojilerine bakıyorlar, inceliyorlar, yaşıyorlar. Son derece güzel bir şenlik ortamı içerisinde bilimsel bilgiye rasyonel düşünceye doğru kapı aralıyorlar. Bu bizim için çok kıymetli. Bilimin peşinden koşmak son derece önemli. Özellikle modern dünyada bilimsel bilginin ne kadar önemli olduğunu gördüğümüz zaman, düşündüğümüz zaman böylesi etkinliklerinde ne kadar önemli değişimlere dönüşümlere fırsat sağlayacağını vesile olacağını görmek son derece kıymetli. Bilimfest, TEKNOFEST rüzgarını Antalya'ya taşıyan yerel mütevazi ama arkasında çok büyük gayretlerin emeklerin olduğu harika bir organizasyon. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Böyle bir organizasyona belediye başkanı olarak liderlik etmekte son derece kıymetli.” dedi. 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, BİLİMFEST'in Antalya için en önemli hayali olduğunu söyledi.

haberimizvar.net- BİLİMFEST’in Antalya için kurdukları en önemli hayallerden biri olduğunu ve bu yıl ikinsini düzenliyor olmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “BİLİMFEST, TEKNOFEST rüzgarını  Antalya'ya taşıyan yerel, mütevazi ama arkasında çok büyük gayretlerin emeklerin olduğu harika bir organizasyon.” dedi. 
Yerli ve milli gururlarımızın sergilendiği Antalya Bilim Festivali, heyecanla devam ediyor. BİLİMFEST’in ev sahibi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de, festival alanını ziyaret eden her yaştan hemşehrisinin bilimsel heyecanına ortak oldu. Başkan Tütüncü, festival alanında kurulan stantları tek tek gezdi, sergilenen yerli ve milli araçlar hakkında bilgi aldı, genç yeteneklerin bilimsel çalışma ve projelerini de inceledi. Başkan Tütüncü, festivali gezen vatandaşlarlada konuşarak, bilim festivali hakkındaki düşüncelerini aldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bilimfest’in Antalya  için kurdukları en önemli hayallerden biri olduğunu söyledi.  

TEKNOFEST RÜZGARI ANTALYA’DA 
Tütüncü; “Türkiye'nin milli teknoloji hamlesinin ulaştığı ufukları noktaları göstermek ve özellikle son yıllarda milli teknoloji hamlesi adına ortaya koyduğumuz başarıların odağında da gençlerin olduğunu düşünürsek çok büyük bir hizmet… Gençlerimiz ve çocuklarımız Antalya Bilim Festivaline gelerek geleceğin teknolojilerini görüyorlar. Geleceğin teknolojilerine bakıyorlar, inceliyorlar, yaşıyorlar. Son derece güzel bir şenlik ortamı içerisinde bilimsel bilgiye rasyonel düşünceye doğru kapı aralıyorlar. Bu bizim için çok kıymetli. Bilimin peşinden koşmak son derece önemli. Özellikle modern dünyada bilimsel bilginin ne kadar önemli olduğunu gördüğümüz zaman, düşündüğümüz zaman böylesi etkinliklerinde ne kadar önemli değişimlere dönüşümlere fırsat sağlayacağını vesile olacağını görmek son derece kıymetli. Bilimfest, TEKNOFEST rüzgarını Antalya'ya taşıyan yerel mütevazi ama arkasında çok büyük gayretlerin emeklerin olduğu harika bir organizasyon. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Böyle bir organizasyona belediye başkanı olarak liderlik etmekte son derece kıymetli.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.